PP, Vox i Cs es tornaran a manifestar a la plaça Colón de Madrid contra els indults

La plataforma Unión 78, impulsada per Rosa Díez, convoca la concentració

PP, Vox i Cs es manifestaran en contra dels indults a la plaça Colón de Madrid el diumenge 13 de juny. La plataforma Unión 78, impulsada per Rosa Díez (UPyD), ha convocat la concentració contra la mesura de gràcia que el govern espanyol pot concedir als presos polítics. En un comunicat, la plataforma afirma que “no tolerarà passivament” aquest “xantatge“. “Aquests indults no tenen altre propòsit que conservar la majoria parlamentària per mantenir-se a La Moncloa a qualsevol preu”, diu Unión 78, que creu que és “hora que la societat civil surti al carrer a manifestar el seu rebuig de la deriva política antidemocràtica imposada per aquells que tenen l’obligació de defensar la Constitució i unió de la nació espanyola”.

El president de Vox, Santiago Abascal, ha donat suport “sense matisos” a la convocatòria. “Ens veiem a Colón”, ha dit en una piulada a Twitter. La concentració també tindrà presència de membres del PP i de Cs. El partit liberal també ha mostrat “tot el suport” a la iniciativa a Twitter i ha animat els espanyols “a mobilitzar-se davant la indignitat de l’indult als condemnats del procés“.

Comentaris

  Català 29/05/2021 5:53 pm
  Què es pot esperar d'un pais que te- entre d'altres tares- considerar "La Hidalguia" (És a dir, viure sense fotre brot) com un excelsitud?.
  A l'aguait 29/05/2021 12:59 pm
  Amb aquest motiu torna a sortir a superfície l'autèntic caràcter espanyol : intentar aniquilar tot els oponents a la seva idea d'un país de l'Edat Mitjana que intenta acaparar tots els privilegis sense fotre brot i a base de fer el gandul. Conduits per una secta centralista i paràsita.
  Luisnomeacuerdo 29/05/2021 12:49 am
  Ni olvido ni perdón para los golpistas fascistas independentistas. Han de pagar por sus delitos y el daño cerebral causado a los borreguetes lazinazis.
   Gavanenc 29/05/2021 11:50 am
   Segueix així desmemoriat, ho fas molt bé desconnectant despistats que encara romanen connectats a Espanya. Ha, ha, ha.
  Kabier Marriskal 28/05/2021 10:59 pm
  Heu vist la foto? Aquell dia de les banderes, que semblava l'època de l'argumentum ad hitlerum? Quan veig més de deu banderes juntes em ixen grans... Ai! No, que son estanqueres, de les meues.
  Dani_Andreuenc 28/05/2021 10:10 pm
  Home, en comptes de manifestar-se en contra dels indults podrien fer alguna cosa mes impactant. Per exemple, suicidar-se tots junts alhora. Aporto idees, mes que res.
  Ton 28/05/2021 9:09 pm
  Asquerosa chusma de gentuza.
  Doctor Strangelove 28/05/2021 5:50 pm
  Ni ha un que confon catalans amb independentistes, aleshores un pensa o bé és més ruc que un roc o és més ruc que un roc! Doc.
  15
  125
  Respon
   Al Doctoret Stangelove 28/05/2021 6:19 pm
   "Un" ? Ets molt gracioset, però deus ésser molt jovenet, no tens fas càrrec i no has entès res. El 2006 el PP, el partit espanyol fundat el 1976 per 7 ex-ministres de Franco, va recollir firmes contra l'Estatut (d'Autonomia política respecte a l'estat espanyol) de Catalunya, a Madrid tenien uns taulells que eren punts de signatures on els recollidors de signatures cridaven : "Por favor, écheme aquí una firmita contra los catalanes". Consulta les hemeroteques si saps llegir i interpretar-ho.
    Merkin Muffley 28/05/2021 6:43 pm
    Strangelove, el típic nonacionalista espanyol ximplet i perepunyetes inútil, que considera que tots els catalans se senten espanyols "por la gracia de Díos", però sempre parlen de "confusions". Ja em direu per a un espanyol que son els presoners polítics segrestats per l'estat espanyol, sinó, catalans. A més els independentistes del nostre país son catalans, mentre els botiflers, annexionistes a Espanya i residents espanyolistes, n'hi ha que es consideren catalano-espanyols i alguns solament espanyols. No cal ésser ric per a saber que és un rec.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 28/05/2021 5:18 pm
  De qué us estranyeu!! És la praxi d’un “Estat-Claveguera (Borbònic-Franquista 2.0)”, hereu i continuador d’un “Estat Genocida-Feixista” que creu fermament que no és “la Unidad de Ñ” qui està subordinada a la Declaració Universal dels Drets Humans, sinó que són els Drets Humans els que estan subordinats “a la Unidad de Ñ”. Capisci!!
  Ricard 28/05/2021 5:04 pm
  Un cop més es fa servir Catalunya com una mercaderia per guanyar vots. Després diuen que són "espanyols" i que defensen "Espanya". Mare meva. Per cert si manessin els de la mani la mani la farien els "socialistes".
  Déjà-vu 28/05/2021 4:58 pm
  De nou "echen-una-firmita-contra-los-catalanes"... La qüestió és, que hi fem encara dins d'Espanya ?
  Comun's,crostadrégimen78 28/05/2021 3:59 pm
  España fascista en acción.
  Veterà antifranquista. 28/05/2021 3:16 pm
  I els nostres flamants polítics tolerant-se, com a molt, o barallent-se obertament.

Nou comentari