El partit herència de Manuel Valls salta a la política catalana

La coalició de Barcelona pel Canvi, la formació amb la qual Manuel Valls es va presentar a l’Ajuntament de Barcelona, passarà a dir-se ‘Valents‘ i tindrà com a objectiu saltar a la política catalana. El partit vol deixar d’estar present només a la capital catalana i tenir presència a altres municipis a través de les eleccions municipals del 2023.

Així ho ha informat l’actual líder de Barcelona pel Canvi al consistori barceloní, Eva Parera, en una entrevista a l’agència Europa Press, en la qual ha explicat que aquest canvi de nom suposa l’evolució de la coalició que va liderar l’exprimer ministre francès Manuel Valls per presentar-se a les eleccions municipals de l’any 2019.

Parera ha justificat que un cop Valls va decidir abandonar la capital catalana per tornar a França, el grup municipal “ha canviat i ha crescut“. “Amb el canvi de nom neix una nova formació política només per a Catalunya, sense voluntat de tenir marca fora” del país, ha afegit la regidora de l’Ajuntament.

Segons ha informat Parera, ‘Valents’ serà un partit de centre-dreta que vol buscar vots de la dreta i del PSC, a més d’assenyalar la “situació anòmala” que al seu parer es viu a Catalunya. També volen apel·lar a tots aquells ciutadans que no se senten identificats amb les actuals formacions espanyolistes, com Ciutadans, PP o Vox.

“A dia d’avui has de ser valent per invertir a Catalunya, per defensar el castellà a l’escola i a la cultura, per defensar la unitat d’Espanya i la monarquia parlamentària; per assenyalar l’independentisme com un moviment d’odi, excloent i fins i tot d’extrema dreta; per defensar el dret a la propietat privada, la família i que ets pro-vida“, ha afirmat. Segons ella, “tothom diu que hi ha un buit en el catalanisme moderat, i és mentira; perquè no existeix el nacionalisme moderat”. El nacionalisme és odi”, ha afegit.

Comentaris

  Genteta Desembre 20, 2021 | 10:54
  La turba filo-feixista fent-li la competència a VOX. Apa, que es "matin" (electoralment) entre ells. Demanaran també, com Valls, que les famílies immigrades no es puguin reunir? Quina vergonya de gent...
  mala pecura Desembre 20, 2021 | 11:06
  parera = feixista
  JordiP Desembre 20, 2021 | 11:38
  Un altre partidet per a tocar els bemolls de les majories "naturals". Joer, masho, vaja afició! "Más vale ser cabeza de ratón que cola de león", oi? I així, poquet a poquet, desviant vot a vot cap a l'infinit, es va dissolvent la majoria catalanista i facilitant el reforçament de Vox. PP i C's no, que estan cremats per incompetents i anticatalans, i per muntar pollastres i llençar mentides abracabrants com les vomitades pels seus liders. Gràcies, Parera! Aznar i Abascal mai t'ho agrairàn prou. Nosaltres us podrem maleïr els ossos cada cop que els colons ens apretin per la part de sota. Exactament com fem amb Graupera i la CUP dia sí, dia també.
   Quico Desembre 20, 2021 | 15:11
   'Val més ser cap d'arengada (o sardina) que cua de lluç (o pagell)' Salut!
  Ricard Desembre 20, 2021 | 12:42
  Cal ser molt valent per fer ximpleries, dir mentides, dir que et diferenciaràs dels castellanistes i ser castellanista. Amb aquest partit es pot constatar que ser xenòfob i imbècil és plenament compatible.
  Estrijol Desembre 20, 2021 | 14:11
  A mi ja m'està bé que l'unionisme es vagi atomitzant.
  Comun's,crostadrégimen78 Desembre 20, 2021 | 15:07
  Filofranquistas que Colau ha portat al govern de Barcelona. Comun's són nacionalistas españolistas franquistas igual com el partit de Valls/Parera que són de Vox.

Nou comentari