El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Manuel Valls descarta un acord amb el PPC per al 14-F
  • CA

El regidor de l’Ajuntament de Barcelona i líder de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls, ha tancat la porta a que la seva formació –que a les eleccions municipals va col·ligar-se amb Cs tot i acabar trencant poc després- concorri junt al PPC al 14-F. En una entrevista al Cafè d’Idees de La2 i Ràdio 4, Valls ha assegurat que no s’hi veu compartint papereta amb els populars a les properes eleccions al Parlament. “No he vingut per a acabar en una llista del Partit Popular. Es pot parlar de pactes però no així. No estic aquí per acabar donant suport al PP o estar en la seva llista”, ha dit, responent així als rumors que el situaven negociant una possible coalició.

A més, Valls ha explicat que no sap a qui votarà el 14-F i creu que a Catalunya “molts constitucionalistes estan orfes” de partit. Així, després de criticar algunes posicions del PPC, ha recordar les seves diferències amb Cs –que el van portar a estripar la coalició de forma traumàtica només unes setmanes després de les municipals-, i ha carregat contra el PSC pels seus posicionaments. “El PSC amb qui vol governar? Amb ERC, com a Madrid? Amb JxCat, com a la Diputació? Calen idees clares i regles del joc, i això és el que li ha passat al PSC, que no té les idees clares“, ha etzibat.

Per últim, Valls ha negat que estigui pensant en tornar a França, on va ser primer ministre del govern, després del seu fracàs a les passades eleccions municipals i no haver pogut estar alcalde de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa