Última fase de la venda d’entrades per al concert de Lluís Llach

El darrer gruix d’entrades per al concert de Lluís Llach al Palau Sant Jordi ja es pot comprar. Debat Constituent ja va posar a la venda unes entrades que estaven disponibles per a persones registrades a la plataforma o que es registressin per participar al qüestionari de l’entitat. La segona fase, que és la que comença a partir d’aquest dilluns 29 de novembre, està pensada perquè tothom pugui comprar la seva entrada: està obert per a tot el públic. Les entrades es poden comprar a través de la taquilla virtual.

Segons informa Debat Constituent, l’organització ha posat a la venda 16.000 entrades, més del 25% de les quals s’han venut en la fase inicial, per a persones registrades per participar al qüestionari del Debat Constituent. Cal recordar que en aquest concert de Lluís Llach (que tindrà lloc al Palau Sant Jordi el 18 de desembre a les 20.30h) comptarà amb les col·laboracions d’Els Catarres, Joan Dausà, Gemma Humet, Suu, Natxo Tarrés, Joan Reig, Montse Castellà, Ju, el Mag Lari, i Marta Carrasco, acompanyats pels músics Dani Forcada, Jordi Armengol i Marc Prat, sota la direcció musical de Carles Cases, i la direcció i escenografia de Lluís Danés.

Es tracta d’un esdeveniment que té la intenció de “donar un impuls al Debat Constituent en la fase participativa”, tal i com informa la mateixa organització. La plataforma va néixer l’any 2018 amb la voluntat de començar un procés de participació ciutadana obert, transversal i plural que permeti donar respostes als reptes del futur del país i “superar l’actual marc autonòmic” a partir d’un “debat nacional“, on “és la ciutadania organitzada qui lidera i impulsa el futur de Catalunya”. Fa uns dies Lluís Llach va parlar sobre aquest concert, i va descartar que aquest esdeveniment signifiqui el seu retorn als escenaris, però el cert és que se’l tornarà a veure sobre un escenari catorze anys després de la seva retirada.

Comentaris

  Doctor Strangelove Novembre 29, 2021 | 09:22
  Però aquest pesat no havia dit que plegava i fotia el camp cap al Senegal? Ep, que no tinc res en contra d'aquella pobre gent! Doc.
   David Calvet Novembre 29, 2021 | 17:07
   Un poeta , compositor i cantant amb tant de talent com Lluís Llach sempre és benvingut
   Lourdes Desembre 01, 2021 | 16:05
   Pesat per qui? Per vistes escla que es un pesat,per moltes gent un gran músic i un gran cantan,respeta els gustos dels demés es de se una persona educada,i no un bor
   Eugènia Iborra Desembre 12, 2021 | 20:10
   Que no t'agradi no et dona dret a menysprear a ell i a tots els que estem amb ell...i en som molts que el valorem com a artista i com a persona per les seves reflexions, compromís i modèstia admirables
  Gonzalo Novembre 29, 2021 | 09:50
  Cuando actúe Joan dausà, no os olvidéis de abuchearle por haber incluido en su último álbum dos canciones en castellano. Es inadmisible!
  T. Serra Desembre 17, 2021 | 21:02
  En Lluis es un gran artista i sempre ho sera . Vindre d, Eivissa per veure es concert .

Nou comentari