Interior va registrar el partit Junts per Tabàrnia l’any 2011

El nom es va associar a Via Democràtica impulsada per un exdirigent de PxC i candidat de Vox
Una assistent a la concentració amb una gran bandera de Tabarnia
Una assistent a la concentració amb una gran bandera de Tabarnia | ACN

 

El registre de partits del ministeri de l’Interior guarda sorpreses. Una d’aquest és el registre del partit polític Junts per Tabàrnia-Via Democràtica. Una formació domiciliada a Esplugues del Llobregat i que com a president hi consta Pablo Barranco Schnitzier i com a vicepresident, un expert en xarxes com Conrado Iriarte. Ara bé, la sorpresa és la data del registre, de fa gairebé vuit anys, el 31 de gener de 2011. 

 

Així el concepte ideològic que ha alenat l’unionisme, Tabàrnia, ve de lluny i va assolir tenir representació política municipal. Concretament, el seu president Barranco que en va ser regidor amb la marca Via Democràtica fins el 2015 a l’ajuntament de Sant Just Desvern, després del seu pas per Plataforma per Catalunya.  Curiosament, Barranco va saltar als mitjans per ser l’impulsor de mesures municipals per evitar cedir el cens per la consulta del 9-N de 2014.


 

Barranco va abandonar la formació de Josep Anglada i va fundar aquest partit per articular llistes municipals. Fins i tot, va preparar el salt a les eleccions al Parlament. Anteriorment, Barranco va ser candidat de Vox a les eleccions europees de 2014. El 2016 va ser escollit vicepresident de PxC. Aquest diari ha intentat posar-se en contacte amb Barranco sense èxit. 

 

 

Tabàrnia ha entrat en l’escena política en el darrer any, després del seu esperonament per part de Ciutadans. Ara bé, el partit ja existia i precisament de la part ultraespanyolista, i a mans d’un polític que ha militat en diverses formacions unionistes. El passat 20 de juny es va registrar un altre partit batejat com "Tabàrnia", presidit per José Ortega.


El registre dels partits
El registre dels partits | Registre

 
Comentaris
Salva
Un pequeño incidente. Se soltó de la cuerda el perrito. Pero ya está en marcha la operación Boadella, fundador de Cs, para volver a ponerles el collar y sigan ladrando. A estos los veremos poniendo los carteles de Manuel Valls. Hace unso días salía un artículo en el periódico en el que los "profesores" Coll y Bosch eran los patrocinadores de la operación, y la vice de SCC. Les va el puesto !
Carles321
Tabàrnia arrela en gent racista provinent de Plataforma x Catalunya!? Increïble! Qui ho havia de dir! ;-)
Vaya descubrimiento....
Los que quieren separación porque ellos-lo-valen-y-los-demás-les-roban, siempre montan un partido nuevo y lo llaman "Junts per bla bla" a ver si cuela. Y vaya si cuela. Es una tradición aún más nuestra que la ratafía. Adelante compatriotas, a paso de vencedores. En dieciocho meses Tabarnia será libre.
jupp
Aquests que procurin no mossegar-se la llengua! Podrien quedar enverenats!
Jordi Comasobirana
Tabàrnia, PxC, Vox, C's: la mateixa merda de famílies mafioses
Tom
Quico descansa, prou d'articles per crispar i ensinistrar, el poble està sol i trait. Mas, Fuigdemont i Torra ens han timat i per molt que llepeu la mà de l'amo heu perdut credibilitat, ningú es creu ja al Partal, Rahola o tu mateix. Hem acabat...
Vox era l'únic diccionari de Blas Piñar
Per alguna cosa es van inventar els fons reservats. M'estranya que encara algú se'n estranyi.
tyrant
ni en els millors somnis vaig creure que això es podria produir!! genial!! La gent que va votar el 21D a C's en la seva majoria no havia votat mai (ho sé de bona mà) i ara que tenen aquesta estupidesa de tabarnia es produira una divisió de vot extraordinaria. cada cop estem més a prop!
Ovidj
... i que... aquests "Junts per Tabarnia" ja s'han trobat??... o encara es busquen??

envia el comentari