Illa demana per carta una reunió a Aragonès per compartir els “grans reptes” de Catalunya

El cap de l'oposició promet que el "Govern Alternatiu" treballarà amb "lleialtat institucional i responsabilitat"

El president del PSC al Parlament, Salvador Illa, ha enviat una carta al president de la Generalitat, Pere Aragonès, per demanar-li una reunió per “compartir els grans reptes als què ha de fer front Catalunya a curt i mitjà termini”. En la missiva, el cap de l’oposició explica que ha constituït el “Govern Alternatiu” amb la voluntat de contribuir a fer avançar el país amb “lleialtat institucional i responsabilitat política“. Illa també trasllada al president de la Generalitat la seva proposta de quatre pactes: per superar la pandèmia, sobre els fons europeus, en favor del pluralisme i per a la renovació dels alts càrrecs designats pel Parlament. “Crec honestament que és de vital importància obrir un procés de diàleg a Catalunya”, conclou.

La carta enviada aquest dilluns, Illa fixa les dues iniciatives que considera que cal abordar amb la “màxima celeritat possible“: un posicionament a favor de l’ampliació de l’aeroport del Prat i la convocatòria d’una taula de diàleg entre les forces catalanes “amb l’objectiu de reprendre el camí del retrobament i l’acord a Catalunya”. 

Segons el dirigent dels socialistes catalans, cal “escriure una nova pàgina de concòrdia, de respecte i de retrobament” que faciliti arribar a amplis consensos. Així doncs, Illa espera que Aragonès li accepti la seva petició de reunió “com més aviat millor” i afegeix que la tasca del seu govern a l’ombra contribuirà a construir una Catalunya “millor, des del diàleg i pensant en el conjunt de la ciutadania”. I és que, segons Illa, “una bona oposició ajuda a fer un bon govern”.

Comentaris

  uno que vive en Tabarnia 07/06/2021 3:38 pm
  pobre homanet
  Josep 07/06/2021 2:09 pm
  Será també una reunió del President de la Generalitat amb l'ombra de l'Illa?
  Ferran 07/06/2021 2:00 pm
  Está tan desesperado y sólo el Isla este, que se dedica a decir y hacer tonterías e incoherencias. "El Presidente en la sombra" (hay para mear y no echar gota)!!!! No se ganará nunca un sueldo al igual que el Iceta....
  desesperació 07/06/2021 1:18 pm
  Estan desesperats per fer veure que a Catalunya es viu una situació normal, els indults, les trobades.... i la mare que els va parir a tots, com si no hagués votat un 52% sobiranista. Just per la seva desesperació és el moment de collar fort, de reactivar el carrer....
  rd 07/06/2021 1:09 pm
  ves a la merda botifler

Nou comentari