La Guàrdia Urbana de Lleida condecora els agents ferits durant les protestes per Hasél

La Guàrdia Urbana de Lleida ha atorgat la Medalla de Santa Cecília als agents que van patir ferides durant els aldarulls per la detenció de Pablo Hasél. En motiu de la festivitat de Santa Cecília, la patrona d’aquest cos policial creat fa 175 anys, s’ha condecorat als agents que han destacat en el servei o que han tingut actuacions meritòries durant el darrer any. Entre aquests, s’ha reconegut amb la Medalla de Santa Cecília els urbans que van patir ferides durant les protestes a Lleida per la detenció del raper Hasél.

L’alcalde Miquel Pueyo ha remarcat les dificultats viscudes al cos policial els darrers dos anys. En aquest sentit, ha agraït la professionalitat, valentia i sensibilitat dels agents de la Urbana especialment durant la pandèmia. L’alcalde de Lleida també s’ha referit als moments “durs i delicats” que va viure el cos durant les protestes a Lleida del febrer arran de la detenció de Pablo Hasél, que van acabar amb diversos agents ferits i danys en vehicles policials. Pueyo ha reconegut públicament la valentia i tenacitat dels agents i ha condemnat de manera rotunda els aldarulls, els actes vandàlics i qualsevol tipus d’agressió a les persones.

També s’ha distingit la tasca d’agents d’altres cossos policials o de ciutadans i treballadors de la Paeria per la seva col·laboració i suport especial al cos com enguany ha estat el cas de l’exregidora de Seguretat Ciutadana de la Paeria, Sara Mestres. Pueyo, acompanyat de l’intendent de la Guàrdia Urbana de Lleida, Josep Ramon Ibarz, ha presidit els actes commemoratius que s’organitzen tradicionalment per reconèixer el treball de la policia local, així com també la dels altres cossos de seguretat i entitats que vetllen per la seguretat.

Els actes commemoratius amb motiu de Santa Cecília han començat a primera hora del matí amb la tradicional ofrena floral a l’altar dedicat a Santa Cecília i una missa solemne a la Catedral Nova. Els actes acabaran aquesta tarda amb el tradicional concert de Santa Cecília a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.

Comentaris

  Stop a ERC.FALANGE del Primo del Junqueras Novembre 22, 2021 | 17:15
  Pueyo, cara al Sol, franquisme erc, junquerisme feixista
   Independentisme franquista erc Novembre 22, 2021 | 18:09
   Erc, puta españaaaaaa
  Gonzalo Novembre 22, 2021 | 17:42
  Todo reconocimiento es poco para estos grandes servidores públicos.
  Josep Novembre 22, 2021 | 19:33
  que els hi pengin dels ous, o de la figa si son dones... sobretot inclusió.
  Lleida Novembre 23, 2021 | 07:51
  Tots són iguals. Hem anat 40 anys entera
  Miquel Novembre 23, 2021 | 09:24
  Molts ben fet nois/es. Quan sia el vostre fill al que censuren i empaiten ja es veurà on posseu la porra. És a dir, només teniu pebrots a porrejar a gent que lluita per els vostres drets i quan es tracta de posar a ratlla la dreta espanyola us cagueu a sobre.
  VERGONYA Novembre 23, 2021 | 18:28
  Déu meu! I el Pueyo a primera fila, no fos cas. Como es de IZQUIERDA REPUBLICANA DE CATALUÑA...Es lo que tiene.

Nou comentari