Cimera d’Interior pels aldarulls en les protestes per la detenció de Hasél

Els incidents van acabar amb almenys 15 detinguts, diversos ferits i desperfectes en mobiliari urbà

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, el major dels Mossos Josep Lluís Trapero, i el director general de la policia, Pere Ferrer, es troben reunits amb altres comandaments per analitzar els aldarulls d’aquest dimarts a la nit. La reunió se celebra des de primera hora d’aquest dimecres al complex Egara, a Sabadell (Vallès Occidental), segons ha informat el Departament d’Interior. Sàmper, Trapero i Ferrer van visitar fins a les tres de la matinada la comissaria dels Mossos de Vic, que va acabar amb vidres trencats i altres desperfectes. Els aldarulls es van produir en diverses localitats catalanes després de les manifestacions contra l’empresonament del raper Pablo Hasél i van finalitzar amb almenys 15 detinguts i 33 ferits atesos pel SEM.

Comentaris

  Ara mira que fan 17/02/2021 12:48 pm
  Me encanta que los planes salgan mal, para el estado fascista, claro, m'hagrada el foc a les sucursals bancaries, li dona un to calid..
  Apreteu, apreteu. 17/02/2021 11:49 am
  Los MHPs se han convertido en titeres payasos, el Parlament en un circo, el Govern en una inutilidad y Catalunya en un estercolero ; "el mon ens mira".
  Doctor Strangelove 17/02/2021 11:16 am
  A mi ja em sembla bé que aquesta colla de ninis protesti, i que ho faci violentament tampoc m'importa. Ara bé, si els de la BRIMO els hi obren el cap, que no protestin i facin el ploricó com nenetes! Doc.
  TOM 17/02/2021 10:46 am
  No se que s'esperava d'aquesta detencio indecent, torno a repetir que aixo es donava a la represio dels 60/70 i ara es torna a repetir. Les reaccions son clares despres d'haver demanat per part de molts grups culturals i pol.litics que no empresonessin a Hasél, pero es clar la fiscalia no esta pels drets fonamentals .....quina vergonya..
  uno que vive en Tabarnia 17/02/2021 10:39 am
  aneu pensant, que aixo anir-ha a mes, la gent esta farta de tots el sumissos al estat de Ñ, aixo la joventut hi te de pendre part i convertir-ho com a França, el poder al poble, quant una cosa no agrada tots al carrer, quant toquen els nostres drets, TOTS AL CARRER

Nou comentari