El TSJC arxiva la causa contra la diputada de la CUP Laia Estrada per desordres

Els magistrats no veuen delictiu que retirés una tanca de seguretat per apropar-se a un jutjat el desembre del 2018

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha arxivat la investigació contra la diputada de la CUP Laia Estrada pels suposats delictes de desordres públics i desobediència durant una manifestació a Tarragona contra el Consell de Ministres del desembre del 2018 a Barcelona. La sala civil i penal entén que els fets investigats, retirar una tanca de seguretat que impedia el pas de la manifestació cap a un edifici judicial, no suposen cap delicte, i per tant no els pot investigar ni el TSJC ni el jutjat de Tarragona que va obrir les diligències.

En la seva interlocutòria, el tribunal recorda que la causa es va iniciar fa més de dos anys i mig i que des d’aleshores només s’ha aportat una minuta policial on es deia que els Mossos havien identificat Estrada i una altra persona com els responsables de retirar les tanques perquè la manifestació de l’esquerra independentista pogués arribar fins als jutjats de Tarragona. La fiscalia ja va demanar l’arxivament, i ara el tribunal l’ha decretat. El jutjat de Tarragona que investiga els fets d’aquell dia pot seguir amb la causa respecte els altres investigats.

Comentaris

  Gonzalo 09/07/2021 2:17 pm
  Joder..."kina upresio".....si es que no se entiende como podéis vivir así de "uprimidos"....
  ¿La Gonzala sabe que su hijo es un gilipollas? 09/07/2021 4:20 pm
  Al final os dareis cuenta, los fachas, que no se puede denunciar todo. Pero viniendo de gente tan corta, no se puede esperar mas.
  fat boy 09/07/2021 4:46 pm
  Espero que es querelli contra els que la van denunciar.

Nou comentari