El PPC vol que el Parlament mostri “profunda preocupació” per la situació dels drets humans a Cuba

El grup demana una "transició pacífica" on els ciutadans puguin decidir el futur en llibertat

El PPC ha registrat una proposta de resolució a la Comissió d’Acció Exterior perquè el Parlament mostri “profunda preocupació” per la situació dels drets humans i les llibertats a Cuba. La iniciativa parlamentària dels populars dona suport a una transició “pacífica” a la democràcia on tot el poble de Cuba pugui decidir en “llibertat” el seu futur polític “sense ingerències externes”.

“Que s’aixequin les restriccions econòmiques que dificulten el desenvolupament econòmic del poble cubà”, apunta un dels punts. La proposta de resolució també rebutja la “crida al combat” de Miquel Díaz-Canel i demana la fi de la violència “injustificada” i les detencions “arbitràries” per part del govern cubà. Els representants del grup mixt volen que la cambra catalana es faci seva la crida de la Comissió Interamericana de Drets Humans perquè el govern cubà compleixi les obligacions dels drets humans com el dret a la protesta.

Comentaris

  Patètic 16/07/2021 4:19 pm
  El alejandro ferñandez, hereu franquista, per una banda presenta un recurs contra els indults, i per l'altra mostra profunda preocupació pels drets humans dels cubans. Alejandro que se't veu el llautó, aquesta preocupació pels drets humans dels cubans, és tan fals, tan de franquista
  Piolin 16/07/2021 5:16 pm
  Parents de meuca restrenyda . No els preocupa el respecte als drets a españa ?
  Mateu 16/07/2021 6:02 pm
  Fanfarrons i cínics, aquests espanyols.
  fat boy 16/07/2021 6:32 pm
  Primer que aixo es un assumpte intern de Cuba que es una democracia tan plena i consolidada com la d'Al Andalus i, a mes, no es competencia del Parlament.

Nou comentari