El PP titlla d'”idea socialista” el projecte de banca pública catalana

El líder del Partit Popular ha titllat la idea de "ruïnosa" i ha afirmat que "cada vegada que la peülla a la banca ho acaba pagant la ciutadania"

El portaveu del PP, Alejandro Fernández, ha qüestionat al president del Govern la voluntat de transformar l’Institut de Crèdit Públic (ICF) en un banc públic: “Com tota idea d’inspiració socialista neix plena de bones intencions”, ha dit. Fernández ha qualificat de “ruïnosa” la iniciativa i ha vaticinat que el projecte es podria convertir en “Banca Catalana, segona part”.

El líder popular ha etzibat que “sona a música celestial, però cada vegada que la peülla a la banca ho acaba pagant la ciutadania”. En aquest sentit ha assenyalat els diversos casos de corrupció que assenyalen el seu partit arreu d’Espanya i també casos “especialment greus a Catalunya” per part de l’antiga Covergència i el PP.

Per tot plegat ha sentenciat que “polítca i banca, com més lluny millor”. El protaveu del PP ha afirmat que quan “entri en bancarrota, ho acabaran pagant dels seus impostos tots els catalans”. En aquest sentit, ha llançat un dard al Banc Central Europeu (BCE) per “frenar aquest deliri absolut”.

El president Aragonès ha repost que “la banca pública està present a tot Europa”, posant entre d’altres exemples l’ICO espanyol. “Miri una mica més: el nacionalisme espanyol es cura viatjant“, ha etzibat

Comentaris

  Ricard 02/06/2021 4:16 pm
  Fins i tot els EUA tenen banca pública. I no diguem ja a Europa. Aquests racistes anticatalans ens prenen per idiotes.
  Pep 02/06/2021 3:46 pm
  Lo que piense el PP, me importa una verdadera mierda.
  xavier 02/06/2021 1:38 pm
  Aviam, quina poca memoria te aquest tio sobre tot quan diu que ho acaben pagant els ciutadans. Es que no s'enrecorda de la pasta que ens ha costat el rescat bancari a tots els ciutadans? la dreta fa sempre valdra allo de que els benficis son privats i les perdues son publiques.
  en fi 02/06/2021 12:37 pm
  perquè podríem dir que les idees peperas millor dit franquistes, continua sent viure en dictadura, el a por ellos y el todo atado y bien atado, oi alejandro ferñandez per cert política i banca, com més lluny millor, com tu dius, però quan s'han de rescatar los bancos españoles, by m.rajoy, no problem

Nou comentari