El PP participarà a la concentració de rebuig als indults convocada per Cs

El president dels populars a Catalunya, Alejandro Fernández, hi assistirà en representació de la formació

El PP ha anunciat aquest dimarts que participarà a la concentració de rebuig als indults dels presos de l’1-O el proper divendres 11 de juny convocada per Ciutadans davant la delegació del govern espanyol a Barcelona. Segons ha pogut saber l’ACN, el president de la formació, Alejandro Fernández, hi assistirà en representació de la formació. El líder de Cs, Carlos Carrizosa, ha celebrat l’adhesió dels populars i d’entitats com Societat Civil Catalana per mostrar “la unitat del constitucionalisme enfront dels intens del govern de blanquejar el separatisme“. D’altra banda, Ciutadans també ha convocat per aquest dimecres una reunió amb SCC i Impulso Ciudadano per “escoltar les seves inquietuds i propostes” i “exigir junts” al govern espanyol que “respecti” l’Estat de Dret .

Comentaris

  uno que vive en Tabarnia 08/06/2021 3:45 pm
  si es per els parlamentaris que tenen els dos grupets al parlament podran anar a la manifestacio amb un monovolum
  Pepet 08/06/2021 3:04 pm
  El pallasso major del PP català és tan inepte que no se li acudeix res més que anar en contra dels indults. Els resultats electorals verifiquen que el nivell d'estupidesa es manté.
  Josep 08/06/2021 2:42 pm
  Cada dia hauria de ser 29 de maig
  L'OBSERVADOR ASTORAT 08/06/2021 2:39 pm
  Teorema del Neofeixisme-Franquisme 2.0 Ñ - Hipòtesi: Vox=Vox / Vox=PP+2 "carajillos" (o potser només 1) / Vox=C's+"La Montapollos" (abans "El Rayitas") - Tesi: Vox=PP=C's - C.Q.D.
  inocent 08/06/2021 2:29 pm
  Cada dia cambias d'itinerari, pro no vas dir fa dies que el diumenge dia 13 tenies una actuacio amb el teu conjunt de Heavy Metal i no podries anar a la manifestació. Tens meins cabell que seriositat. De totes totes pots anar a Madrid a veure si com a la Andrea Levy i t'agafan per fer consavol feina.
  en fi 08/06/2021 2:26 pm
  ja que és davant de la delegación del gobierno de la una grande y libre a Barcelona, capital de Catalunya, perquè no truqueu a la cunillera, primer a veure si hi és, que fa dies que no se'n sap res, tot i que segur que a finals de més cobra, el paston que li paguem els ciutadans. I segon perquè segurament si afegiria a la mani,
  mala peça 08/06/2021 2:20 pm
  osti tu el alejandro ferñandez, participarà en una manifestació, tot un dret democràtic, clar que si, en té tot el dret, tot i que ell és més de fer us de l'antidemocràcia, com a hereu del franquisme que és

Nou comentari