El PP, indignat perquè la ministra de Justícia descarta l’anul·lació dels indults

González Terol reclama als dirigents socialistes "lleials a la Constitució" que es "rebel·lin contra el govern Sánchez"

El vicesecretari de Territorial del PP, Antonio González Terol, ha censurat que la ministra de Justícia, Pilar Llop, hagi descartat i consideri “molt improbable” que el Tribunal Suprem anul·li l’indult que el govern espanyol va concedir als líders independentistes empresonats pel procés. “És inacceptable que Llop i el govern vulguin guiar els tribunals. Els espanyols es mereixen d’una vegada un executiu que respecti la separació de poders i la independència judicial”, ha assenyalat aquest diumenge González Terol en un míting des del Puerto de Santa María.

De fet, el vicesecretari de Territorial del PP ha reclamat als dirigents socialistes “lleials a la Constitució i a Espanya” que es “rebel·lin contra el govern Sánchez”.”Si ells no són capaços de rebel·lar-se contra el líder del seu partit, els espanyols sempre tindran el PP”, ha continuat González Terol, que també ha acusat Sánchez de “promoure la desigualtat” entre els espanyols. “Ataca i castiga els ciutadans de les comunitats governades pel PP perquè posen en evidència el fracàs de la seva gestió”, ha etzibat el vicesecretari de Territorial del PP. “Sánchez és el campió olímpic de la incompetència i la mentida. Les seves polítiques han provocat que 736.000 espanyols que treballaven l’any 2019 avui no puguin fer-ho, l’IMV només arribi a un terç dels sol·licitants i que el preu de la llum hagi batut aquest any tots els rècords històrics”, ha recriminat González Terol.

Finalment, el dirigent del PP ha exigit al president espanyol que “doni la cara i convoqui el debat sobre l’estat de la nació” per explicar algunes de les seves últimes decisions. “Volem saber si continuarà menyspreant les CC.AA. lleials amb Espanya i la Constitució, que aclareixi què ha passat amb l’ajuda a l’aerolínia Plus Ultra, si transferirà la competència del MIR a Catalunya i la verdadera agenda de negociació amb els líders del procés”, ha enumerat González Terol. “En definitiva, si se seguirà venent Espanya per continuar a la Moncloa”, ha conclòs.

Comentaris

  X2 08/08/2021 3:10 pm
  Fora aquest trampós feixista, fora gentussa
  Fanàtics 08/08/2021 3:34 pm
  Aquest d'en Casado s'assembla cada vegada més a n'en Puigdemont. No toleren el diàleg, són molt irracionals, i en comptes de solucionar problemes en creen,
  L'Escurso Negre 08/08/2021 3:51 pm
  Posat HEMOAL FORTE
  Ocell Negre 08/08/2021 3:52 pm
  Posat HEMOAL FORTE
  Rabia franquista! 08/08/2021 4:30 pm
  Odi espanyol!
  RAMON A 08/08/2021 4:49 pm
  Mira qui parla sobre guiar els jutges.
  Tano 08/08/2021 7:06 pm
  El PP que es foti.

Nou comentari