El PP diu que “no se sent incòmode” compartint la manifestació de Colón amb Vox

Almeida creu que la concentració "no farà recapacitar" Sánchez sobre els indults

El portaveu del PP i alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, ha afirmat aquest divendres que la seva formació “no se sent incòmoda” compartint la manifestació a Colón amb Vox. Malgrat les baixes de barons com Feijóo o Moreno Bonilla, el portaveu dels populars ha apuntat que el PP no es pot sentir incòmode “per una manifestació que és una expressió de la societat civil protestant contra els indults” davant un president espanyol “que sacrifica l’Estat de dret” i que “ha mentit els espanyols“.

En aquest marc, Almeida s’ha mostrat convençut que la concentració “no farà recapacitar” Sánchez sobre els indults als presos polítics perquè “no escolta el conjunt de la societat des que és president del govern”, i “vol romandre al govern al cost que sigui, fins i tot per a Espanya i l’interès general”.

Almeida ha afirmat que no se sent “incòmode” tenir a Vox com a company de manifestació, perquè és un soci d’investidura (a l’Ajuntament de Madrid) “amb qui clarament dic el que m’uneix i em separa”. “El que dic és que nosaltres sempre anem de cara, i quan els nostres socis fan alguna cosa que no ens agrada ho diem sense problema, no com Pedro Sánchez, que ho consent absolutament tot als seus socis de govern”.

També ha afirmat que en el cas que donés per bo el “penediment” del líder d’ERC, Oriol Junqueras, això no avalaria un indult als presos polítics, perquè la resta dels condemnats no han fet aquest pas. “Si la justificació de l’indult és que Junqueras ha fet un gest de penediment, els altres que?” ha preguntat, perquè “els indultaran igual”. En aquest marc ha afirmat –recollint una infirmació d’El Mundo- que ERC “té un pla” per “debilitar l’Estat amb la taula de diàleg”.

Comentaris

  ferreret 11/06/2021 6:14 pm
  Aquesta foto és publicitat d'un dentista. Però, alerta! està manipulada per a que no es vegi la llargada dels ullals.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 11/06/2021 4:58 pm
  Plaza de Oriente (Fascismo-Franquismo 1.0) = Plaza de Colón (Fascismo-Franquismo 2.0). El Fascismo Ñ (Franquismo 1.0 i 2.0), no se crea ni se destruye, sólo se "TRANS....FUGA" (PP, C's, VOX, SCC, UPyD-e.p.d.............)
  L'OBSERVADOR ASTORAT 11/06/2021 4:55 pm
  "Los bomberos (fachas), nunca se pisan la manguera". Amigos para siempre !!!!
  Josep 11/06/2021 3:40 pm
  Per una vegada diu una veritat !!!!
  Tom 11/06/2021 3:03 pm
  Tota la puta xusma junta. A la merda.
  Igual que en Alemania... 11/06/2021 2:52 pm
  Hmmm... dónde vemos el titular; "La CDU no se siente incómodo compartiendo con "Alternativa para Alemania (AfD)" manifestaciones y las bragas que llevan por las noches".??? ... y después Españistán quiere ser respetada en Europa...
  Lurdes R. 11/06/2021 2:00 pm
  Entre neofeixistes (i ho llueixen amb l'orgull que dona la ignorància egpañóla), no es xafaran la guitarra.
  Ramon 11/06/2021 1:51 pm
  Per què amagueu que també hi aniran molts socialistes espanyols?
   Eulàlia 11/06/2021 3:46 pm
   Incòmodes de què? Si sou el mateix!! En espanyol hi ha una dita q és : Los mismos perros con diferentes collares !! Dons això!!
  en fi 11/06/2021 1:47 pm
  pp vox ciudadanos = hereus del franquisme
   Ramon 11/06/2021 3:24 pm
   Si hi ha un hereu concret del franquisme, és el PSOE.

Nou comentari