El PP denuncia la candidatura d’Iglesias davant la Junta Electoral

Consideren que el vídeo del líder de Podem va vulnerar la LOREG

El PP de Madrid ha denunciat la candidatura de Pablo Iglesias davant la Junta Electoral Provincial, segons ha fet públic la Cadena Ser. Els populars consideren que la candidatura vulnera l’article 50.2 de la Llei Orgànica del Règim electoral General (LOREG). El motiu, segons la denúncia, és que al vídeo on va anunciar la seva sortida del govern espanyol i la seva candidatura va fer referència a la seva gestió com a vicepresident del govern per haver protegit les empreses i ajudat els treballadors, i la LOREG estableix que un cop convocades les eleccions estan prohibits els actes organitzats o finançats per poders públics que destaquin els èxits obtinguts.

Comentaris

  Mentre no vinguin a viure a Pedralbes no passa res 16/03/2021 5:40 pm
  Podem i tal només són uns pringats vinguts a més o nouvinguts. Mentre es quedin al seu barri no passa res però com vinguin a zones ocupades per JxCash o pares de nens cupaires anirem malament.
  RAMON A 16/03/2021 5:07 pm
  Segur que Iglesias es cincuanta vegades mes decent que la banda lladre que el denuncia
   Chaletones i colaus, merda putinesca 16/03/2021 5:21 pm
   Chaleton Iglesias, robar i robar. Podemos, mafia i poc més
   13
   55
   Respon
  Rosa 16/03/2021 4:45 pm
  Des del despatx i cobrant fent propagandaelectoral. Comuns franquisme pur i dur. Robar i avall, i un xaleton com cal, indigne chorizo, preso per vida
  10
  31
  Respon
  Anònim 16/03/2021 4:37 pm
  Un altre Colau, sempre robant. Esquerres de bandidos, vagos y maleantes, amiguets del junqueras y sus comunes chorizos
  23
  105
  Respon
  Esperança 16/03/2021 4:31 pm
  Espero només que tots plegats s'ofeguin en la pròpia merda, judicial i no, amb la que s'han anat omplint les clavegueres per destruir Catalunya en general ("les hemos destrozado la sanidad" per exemple) i l'independentisme en particular. Potser Iglesias no tant, però és el pa que dona l'estat del qual fa part.

Nou comentari