El PP demana que Sánchez comparegui per la crisi de l’Afganistan

Els populars critiquen que el president espanyol encara no hagi donat explicacions com han fet altres dirigents europeus

El PP ha registrat una petició de compareixença del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en un ple extraordinari al Congrés perquè informi sobre la crisi de l’Afganistan i la repatriació del personal diplomàtic i dels col·laboradors afganesos amb l’exèrcit espanyol. Per això, els populars sol·liciten que es convoqui la Diputació Permanent de la cambra baixa perquè acordi la sessió extraordinària del ple. El principal partit de l’oposició ha criticat aquest dimarts el “silenci” de Sánchez davant la situació a l’Afganistan mentre que altres dirigents internacionals han comparegut per donar explicacions, com la cancellera alemanya Angela Merkel.

El portaveu del PP, José Luis Martínez Almeida, ha afirmat en una atenció als mitjans que altres dirigents europeus estan “treballant intensament i en contacte amb l’oposició” per repatriar els seus ciutadans mentre que Sánchez “s’està banyant a Lanzarote i no es dirigeix al conjunt d’espanyols”.

Nou comentari