El PP critica que Cuixart sigui el pregoner de la Festa Major de Gràcia perquè no genera un “consens majoritari”

Els populars acusen Colau de "pagar-li favors" als grups independentistes

 El grup municipal del PPC a l’Ajuntament de Barcelona ha mostrat el seu rebuig a què el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, faci el pregó de la Festa Major del barri de Gràcia d’enguany, que tindrà lloc aquest dissabte a les 19 hores. Els populars consideren que la figura del líder independentista “no té el consens majoritari de la ciutadania i no respon als criteris d’unitat i concòrdia en els quals s’han d’emmarcar aquest tipus d’actes de celebració”.

A través d’un comunicat, han acusat l’alcaldessa de la capital, Ada Colau, d’haver decidit “deixar de representar més de la meitat dels barcelonins” i han afirmat que és “un pagament de favors” als grups independentistes “pel seu suport als pressupostos de l’Estat”.

A més, també han lamentat la “passivitat” del PSC en aquesta qüestió. Per tot això, els populars han decidit no assistir a l’acte que dona el tret de sortida a la Festa Major de Gràcia.

Comentaris

  miquel puigpelat 14/08/2021 3:13 pm
  Quin consens majoritari?. L'únic consens majoritari que hi ha és esborrar del mapa polític de Catalunya a partits com el PP.
  joanka 14/08/2021 3:30 pm
  Aquests del PP fan fàstic, el seu borbó col.locat a dir per un dictador assassí no té cap consens majoritari i ells vinga amb la llauna de defensar-lo Els agradi o no al "demócrates" fatxes els partits independentistes passen del 50% que és el que compta en canvi el seu reiet ningú l'ha votat i per tant realment no representa només que a l'espírit de franco.
  X2 14/08/2021 4:34 pm
  Fora feixistes de Catalunya, fora gentussa
  RAMON A 14/08/2021 5:08 pm
  Per generar concordia podeu intentar portar la vostra marquesa. i despres que es quedi en pilotes el BOU
  Ton 14/08/2021 6:21 pm
  El PP que vagi a fer punyetes d'una vegada per totes. Fantasmes.
  fat boy 14/08/2021 7:53 pm
  Aquests tios van treure un 3,39% dels vots a Gracia. Com poden parlar en nom de la mayoria dels barcelonins?.

Nou comentari