El PP alerta: “Que ningú dispositi esperances constitucionalistes en Illa”

El candidat del PP ven la seva formació com la garantia per evitar el nacional populisme

Alejandro Fernández, com a cap de files del PP, no té res a perdre. Ans al contrari, té molt a guanyar en aquestes eleccions al Parlament de Catalunya. Aquest matí ha apuntat el seu decàleg i quina serà l’estratègia de la seva campanya en una conferència al Fòrum Nueva Economia. Fernández, amb el seu to habitual, entre murri, dur i irònic, ha venut la seva formació com la garantia contra un tripartit o un govern nacional-populista. En definitiva, ha advertit que el candidat del PSC, Salvador Illa, no garanteix un govern espanyolista a la Generalitat. 

“Si el PSC té la suma per fer el tripartit amb els Comuns i ERC, el farà, perquè és el que fa sempre!”, ha emfatitzat. En aquest sentit, Fernández ha recordat l’etapa d’Illa com a secretari d’organització del PSC que es va estimar més pactar amb ERC que no pas amb el PP. “Als socialistes Salvador Illa i Miquel Iceta no se’ls ha de er cas al que diguin sinó al que després fan”, ha sentenciat. “Per tant, que ningú no dipositi esperances constitucionalistes en Illa, sempre que ha pogut ha pactat amb ERC”, ha ressaltat. 

La conclusió pel candidat popular és que només hi pot haver un canvi real a Catalunya amb “la fortalesa del PP per canviar les coses i no perquè les coses continuïn igual”. “No perquè continuïn entre ERC i el PSC pactant sota la taula i després traint i totes aquestes coses que s’acostumen a definir com el politiqueig i que és el que desprestigia l’activitat política”, ha afegit. Per a Fernández l’alternança política a Catalunya és possible, ja que aquest canvi s’ha produït també en altres comunitats autònomes, com Andalusia o el País Basc, “quan semblava impossible”.

Comentaris

  gavanenc 28/01/2021 3:10 pm
  El que no fará es politiques pro-catalanistes, en la resta es exactament igual a vosaltres..... PPPSC
  tros de quoniam 28/01/2021 1:03 pm
  no les han de dipositar amb els hereus del franquisme, no et fot alejandro ferñandez, amb gentussa com tu, la roldan, que només continua en política, perquè és la única via que té per tenir un sou a finals de més, desgraciadament per la societat catalana. amb la parera, i amb el suport de la cayefacha I no cal dissimular, que el illa es tan unionista com tu
   Ramon 28/01/2021 2:05 pm
   Dubto que l'IQ d'aquest personatge arribi als dos dígits. Analitzeu el que ha escrit.

Nou comentari