El ministre Marlaska fa campanya pel PSC amb el compte oficial de Twitter d’Interior

Agraeix a Salvador Illa la seva tasca a Sanitat i el presenta com el millor president per a Catalunya

El ministre de l’Interior, Fernando Grande Maslaska, ha decidit felicitar Salvador Illa pel seu pas a la política catalana com a candidat del PSC, després d’abandonar el ministeri de Sanitat. Fins aquí, res anòmal, si no fos perquè el ministre ha desitjat sort a Salvador Illa, definint-lo com el millor president que pot tenir Catalunya per liderar el canvi, des del compte oficial de Twitter del ministeri de l’Interior. Pocs minuts després de publicar el missatge, ha estat esborrat, però diversos usuaris de Twitter ja havien fet una captura de la piulada del ministre del PSOE.

Més tard, el mateix compte de Twitter del Ministeri ha demanat disculpes per haver publicat aquesta piulada. Ho han atribuït a un “error material” que asseguren que lamenten “profundament”. Asseguren que “mai s’hauria d’haver escrit en un perfil oficial”. “Els perfils a xarxes socials del Ministeri de l’Interior busquen ser sempre un servei públic a la ciutadania”, afegeixen.

Comentaris

  Gobierno SS.GESTAPO SANCHEZ 27/01/2021 12:49 pm
  marlaska, 80 000 fiambres smb patates Illa Sou la gestapo, fills de hitler, fills de SSancheSS
  El nostre temps 27/01/2021 11:33 am
  Hom, en general, ha d'anar més en compte amb els comptes oficials i personals.
  A 27/01/2021 11:00 am
  Aquest individu havia estat jutge !
  Ehem ! 27/01/2021 10:59 am
  "Error material" ? A qui intenten aixecar la camisa ? Això de les xarxes o "perfils" "socials" fot molta penaaaaaaaaaaaaaa ! De fet deixa "escrites" un munt de poca-soltades que abans no eixien del cap de l'interessat, i és clar no feien tant el mec de llur cervell enfora.

Nou comentari