El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Donec Perficiam convoca una manifestació paral·lela sota el lema ‘Prou traïdors’
  • CA

L’associació Donec Perficiam, creada pels set secretaris nacionals de l’Assemblea Nacional Catalana que van dimitir l’any passat, impulsa enguany una manifestació paral·lela a la de l’ANC amb un lema clar i directe: ‘Prou traïdors, independència ja!’. L’associació fa una crida a tots els octubristes, és a dir, els qui volen aplicar el mandat de les urnes durant el referèndum del 2017, perquè es manifestin conjuntament aquest 11 de Setembre a la plaça de l’Àngel a partir de les 16:30 i segueixin el recorregut organitzat per l’associació, que avançarà per la Via Laietana. Així, pretenen “denunciar la hipocresia que es viu a la política catalana” i impulsar les institucions a declarar unilateralment la independència.

Donec Perficiam fa una crida a tots els manifestants a vestir de color negre, el que per l’associació és un símbol de la lluita per la independència de Catalunya, ja que la bandera negra de Santa Eulàlia era el estendard que duien els soldats de Carles III durant la Guerra de Successió. Per això, demanen a les formacions polítiques que hi puguin assistir que no es presentin amb símbols propis en considerar que la lluita per la independència és “transversal” i no té “cap més ideologia que l’assoliment de l’alliberament nacional”.

La concentració de Donec Perficiam, convocada per reivindicar el mandat de les urnes l’1 d’Octubre, servirà als organitzadors per mesurar la “temperatura política” de la societat civil, que consideren cada cop més desenganyada de les promeses polítiques de les formacions independentistes que formen part del Govern. A banda, els organitzadors repartiran petites urnes com a símbol de la victòria que va suposar la votació del referèndum.

L’associació demana als assistents el màxim respecte a les normes sanitàries per evitar la propagació de la Covid en el que serà el seu primer acte públic i la primera participació en una Diada nacional.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Estatotpagat a setembre 09, 2021 | 16:12
    Estatotpagat setembre 09, 2021 | 16:12
    Parece que la teta indepe ....da para muchas bocas ...
  2. Icona del comentari de: Gpnzalo a setembre 09, 2021 | 17:10
    Gpnzalo setembre 09, 2021 | 17:10
    Malotes, malotes..... ..
  3. Icona del comentari de: Sapiens a setembre 09, 2021 | 19:02
    Sapiens setembre 09, 2021 | 19:02
    Yo iré a esta, aqui es donde se va a liar bien

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa