El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítiques a un diputat del PSC que identifica la tragèdia del Yak com a exemple de repatriació organitzada pel PP
  • CA

El diputat socialista José Zaragoza ha publicat en xarxes socials un missatge en el qual sosté que la tragèdia de l’avió Yakovlev 42, en el qual van morir 62 militars espanyols que tornaven de l’Afganistan el 2003, és l’exemple de les repatriacions organitzades per un Govern del PP, un comentari que ha generat les crítiques d’altres membres del Congrés, fonamentalment del PP i de Ciutadans.

Saragossa, coordinador dels diputats i senadors del PSC i membre de la direcció del Grup Socialista en el Congrés, s’ha fet eco en Twitter d’un vídeo de la televisió de Castella i Lleó sobre l’aniversari del tràgic accident per a postil·lar: “Així repatriava el PP”, fent una comparació amb les repatriacions que està organitzant el govern de coalició després de l’arribada dels talibans a Kabul.

El missatge li ha generat centenars de comentaris en les xarxes socials, incloent-hi d’altres diputats del Congrés. “Quan un té el cervell buit i pretén seguir en l’escó es comporta com José Zaragoza”, ha escrit Eloy Suárez, del PP, que acusa el parlamentari socialista de “misèria moral”. I el senador ‘popular’ Antonio Román, afegeix: “Coses miserables”.

Des de Ciutadans, el seu diputat Juan Ignacio López-Bas recull el tuit de Saragossa per a afegir que “la política és una cosa fastigosa quan es fa amb aquesta incapacitat humana”. “Hi ha poques persones més repugnants en Twitter que José Zaragoza”, apunta Francisco Igea, exdiputat de Ciutadans en el Congrés i ara vicepresident de la Junta de Castella i Lleó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa