Cinc membres del PP català recorreran els indults a títol individual

Els seus recursos se sumaran als que la formació ja va presentar al juny

El líder del PP, Pablo Casado, ha anunciat aquest divendres en una entrevista a EsRadio que cinc membres del PP de Catalunya presentaran recursos a títol individual contra els indults als líders independentistes. Segons ha apuntat, apel·laran al seu dret a plantejar els indults adduint que són part afectada perquè “van ser agredits” durant la setmana de l’1-O del 2017. Segons ha confirmat el partit a l’ACN, es tracta del president del PPC, Alejandro Fernández; el secretari general del PPC, Santi Rodríguez; el coordinador general del PPC, Juan Milián; la diputada del PPC Lorena Roldán i l’exdiputada del PPC i regidora madrilenya Andrea Levy.

El PP ja havia presentat recursos contra els indults al Tribunal Suprem durant el mes de juny i el tribunal els va admetre a tràmit l’1 de juliol, però existeixen dubtes entre els juristes sobre la legitimació de la formació.

Casado ha acusat també el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, d’haver creat un “segon procés” per haver “ressuscitat” els líders independentistes mitjançant els indults. A més ha insistit que la seva formació vol tipificar com a delicte el referèndum “il·legal” i crear un nou delicte de “rebel·lió impròpia” perquè “ara els cops no es fan per la força entrant a cavall al Congrés.

També ha assegurat que la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l’estat d’alarma deixa “molt clar” que el govern espanyol “va desbordar el marc legal per confinar-nos”. Malgrat que la sentència encara no s’ha fet pública oficialment (el TC va avançar la decisió i diversos mitjans publiquen parts filtrades) Casado ha apuntat que demostra que –com diu el PP- cal una “llei de pandèmies”.

També ha acusat l’exvicepresidenta del govern espanyol Carmen Calvo de “pressionar” el TC, basant-se en una informació d’El Mundo que apunta en aquesta direcció.

Comentaris

  d'on no n'hi ha no en raja 16/07/2021 12:21 pm
  5 franquistes, 5 males persones, que s'haurien d'enfonsar en la misèria
  Joan+ 16/07/2021 12:34 pm
  Al FraCasado ja el comensa a enfonsar la seva gran amiga Ayuso. Li fotra una hostia que ni se n'enterara.
  Pepet 16/07/2021 1:19 pm
  Cinc membres del PP a Catalunya recorreran els indults a títol individual.
   Comun's,crostadrégimen78 16/07/2021 7:12 pm
   Frañquistas en accióñ. España es IRREFORMABLE.
  Gerard 16/07/2021 1:28 pm
  Que mal parits. Com és pot ésser tant mala persona, si tots cinc saben que els presoners polítics son innocents i foren segrestats a caus d'una farsa de judici ?
  Joan 16/07/2021 2:14 pm
  Van els tipus, i converteixen els seus deliris en realitat. Serien més honrats dient que ho fan perque volen que l'ordre establert es perpetui. Es van sentir agredits la primera setmana de l'octubre del 2.017 ?. Caldrien els detalls, pero el que va passar es que per primera vegada en el tema de sobirania, el Paralament va exercir. També, que els ciutadans van decidir anar a votar el que no l'hi deien els amos d'aquets "membres" del PP català (o tindriem de dir del PP a Catalunya?). Ells, conjuntament amb les restes del Partit Comunista )ara es fan dir un altre nom), van "patir" que sel's hi desctroloba el Pati. OHHHHHH! quina agressió !!!!!
  X2 16/07/2021 4:05 pm
  Fora gentussa ocupant
  PPodrits fins al fetge ! 17/07/2021 2:40 am
  La merda .... a la claveguera PPodrida !
  Tano 17/07/2021 10:04 am
  Cinc desgraciats del PP . Aquesta és la realitat.
  Sr. Floïd 17/07/2021 10:33 am
  5 patriotes que lluitan per la llibertat.
  . 17/07/2021 12:13 pm
  Adéu Espanya...

Nou comentari