Casado diu que el PP no tolerarà que Sánchez faci sentir “estrangers” als catalans que se senten espanyols

El popular erigeix el partit com l´únic que defensa l'"estat autonòmic constitucional"

El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dissabte que la formació “mai tolerarà” que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, faci sentir “estrangers” als catalans que se senten espanyols. Durant la cloenda del 17è congrés del PP de Galicia, Casado ha apuntat que ningú és “més que un altre” a Espanya i ha alertat que Sánchez permetrà un referèndum a Catalunya després que s’hagin produït els indults als presos de l’1-O. “Intentaran que es pugui votar perquè li donin dos anys més de legislatura”, ha avisat. “Asseure’s a una taula d’amnistia i d’autodeterminació per negociar el que no es pot”, ha afegit. Per tot plegat, Casado ha subratllat que el PP és l’únic partit que defensa l’estat autonòmic constitucional.

Durant la intervenció al congrés, Casado ha pronosticat que el PP guanyarà les properes eleccions espanyoles siguin quan siguin i ha apostat per impulsar reformes per abordar la crisi sanitària, econòmica, institucional, social, internacional i territorial que es pateix.El popular ha dit que la formació renovarà les institucions de l’estat quan el govern espanyol “accepti la independència judicial i la separació de poders”. “No podem permetre que ataquin constantment les institucions”, ha subratllat. L’expresident del govern espanyol Mariano Rajoy també s’ha referit a l’eventual celebració d’un referèndum a Catalunya i, en la mateixa línia que Casado, ha defensat que impulsar-lo representaria crear “falses expectatives”.

Comentaris

  Judit Raspall 18/07/2021 6:40 am
  Els espanyols residents son top.mantes espanyols, mai, son ni seran catalans per que ells no volen ser.ho. Parlar latino es odiar Catalunya i el català i volen el nostre genocidi, com Pujol, el fabricant de catalans falsos
   Lisa 18/07/2021 9:20 am
   Em sembla que els catalans no volem ser salvats per un castellà, fatxa i trilero...ja es veu amb la representació que tenen al Parlament...potser que algú li digui a aquest xicot que vagi a salvar pàtries a un altre lloc...
    Josep M. 18/07/2021 2:12 pm
    Millor que demani perdó per fer veure que era un estudiant aplicat. Diu que "nadie es más que otro en España" Doncs ho sembla p.e. Pablo Casado, el seu tutor, José Mari Aznar, el seu Padrí Rajoy, la seva musa, Espe Aguirre, un tal Marchena, etc. Apa i que us moqui la iaia, que no "hay mal ni golfo, que dure 100 años"
  Enem bé 18/07/2021 10:43 am
  Els que volen ser espanyols es troben estrangers a Catalunya? Clar, estan fora de context. Doncs bé. És una bona notícia.

Nou comentari