Campo al PP: “Han agafat els indults com la kryptonita del govern, però recordin com va acabar ‘Superman'”

El ministre de Justícia recorda als populars que concedir els indults és "tan ajustat a la llei com no fer-ho"

El ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, ha acusat aquest dimecres el PP d’utilitzar els indults “com la kryptonita del govern”, però els ha recordat “com va acabar” la pel·lícula ‘Superman’. El ministre ha destacat que malgrat no haver aconseguit l’extradició del President de la Generalitat a l’exili Carles Puigdemont, l’Estat “és el segon país en capturar i detenir perseguits internacionalment”. “Els jutges d’Europa i d’Espanya resolen les qüestions amb criteris únicament judicials”, ha dit, i “el que ha passat a Bèlgica ha generat un problema d’interpretació sobre l’ordre europea” que “es resoldrà” al Tribunal de Justícia de la Unió Europea, “i això és el sistema de dret”.

Campo també ha defensat la potestat del seu govern de dictar indults. Fer-ho, ha dit, “és tan ajustat a la llei com no fer-ho”. Ha retret al PP que desqualifiqui els qui s’han pronunciat a favor dels indults, i ha destacat que l’executiu pot dictar els indults d’acord amb el criteri “d’utilitat pública”, i “aquesta discreció la marca el govern”.

Comentaris

  16/06/2021 12:35 pm
  Zero de zero igual a zero. Zero de res.
  Gonzalo 16/06/2021 1:02 pm
  Pues en la última de Superman, muere.
  Quim 16/06/2021 1:14 pm
  amb els calçotets per damunt dels pantalons. a la merda tots.
  Ramon 16/06/2021 2:17 pm
  A priori diria que els putos indults reversibles de merda al cap de quatre anys imposats des de fora i amb el doble objectiu d'estintolar la claudicació d'ERC així com de neutralitzar les victòries judicials de l'exili, a priori, dic, semblava que els indults eren quelcom tan, tan, tan merdós, el propi Junqueras deia que se'ls fotessin al cul, que no desgastarien gaire el PSOE. Mira tu si n'eren de merdosos. Però ja ho veurem. Ja ho veurem. Per més que coneguem la catalanofòbia dels espanyols, sempre acaba superant les expectatives. Recordeu la xiulada a Raimon en el concert d'homenatge a Miguel Angel Blanco? Doncs això. To the parrot!

Nou comentari