Bèlgica i Espanya anul·len una roda de premsa després del retorn de la immunitat a Puigdemont, Comín i Ponsatí

Les ministres espanyola i belga han pres la decisió "de mutu acord"

Les ministres d’Exteriors de Bèlgica i Espanya han anul·lat una roda de premsa conjunta que tenien prevista per a dos quarts de vuit del vespre d’aquest dimecres, aprofitant la visita oficial de la primera a Madrid. “De mutu acord, i per decisió d’ambdues parts, lamentem comunicar-los que la roda de premsa no tindrà, finalment, lloc”, han informat des del Ministeri. Els representants a l’exterior del govern espanyol no addueixen motiu, però la decisió es pren hores després que s’hagi sabut que el Tribunal General de la Unió Europea ha pres la mesura cautelar de retornar la immunitat parlamentària a Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí fins que resolgui els recursos de tots tres contra la decisió de l’eurocambra de prendre’ls-la.

Comentaris

  LlunDeCAt 02/06/2021 10:10 pm
  Espanyols: Sou el Cul d'Europa. No us haurien pas d'haver deixat entrar.
  Dani_Andreuenc 02/06/2021 9:47 pm
  De mutu acord diu. La belga haurà acabat fins els collons d' aquesta.
  La Patum 02/06/2021 9:27 pm
  Aquest momiu anomenada a Exteriores, que va declarar que volia “reposicionar a España en la UE y en el mundo”, és una gran troballa per l’independentisme. Que duri. Amén
  Ricard 02/06/2021 9:01 pm
  Els govern dels castellans demostra un cop més una gran enteresa i personalitat. Igual com quan els russos es defensen del cas Navalni retreient a Castella les condemnes als catalans innocents.

Nou comentari