Ayuso frivolitza amb les amenaces i demana que li enviïn “llom embotxat” i “tomàquets”

La presidenta madrilenya i candidata del PP es mostra "radicalment en contra" del cordó sanitari a Vox

La presidenta en funcions de la Comunitat de Madrid i candidata del PP al 4-M, Isabel Díaz Ayuso, ha frivolitzat amb les amenaces i ha demanat que si li han d’enviar alguna cosa que sigui “llom embotxat” i “tomàquets“. “Si hi ha gent que té ganes d’enviar coses, jo em presto”, ha dit Ayuso aquest dijous al matí en una entrevista a la Cope. La candidata dels populars als comicis madrilenys ha afirmat que “té entès” que al líder de Podem, Pablo Iglesias, “li enviaran una Constitució”. “Estem desaforats a aquestes eleccions”, ha afirmat Ayuso, que s’ha mostrat “radicalment en contra” de fer un cordó sanitari a Vox.

“Hi ha un mal perdre per part d’alguns de l’esquerra que, com no assumeixen el resultat, diuen que ve la ultradreta i mouen l’espantall de Vox per intentar desgastar-me a mi també”, ha dit Ayuso. La candidata del PP ha recordat a Cs que “gràcies a Vox” van aconseguir governar. Ayuso ha afirmat que “el problema” és el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que té un executiu “absent” que “no gestiona” i promou “el desmembrament d’Espanya i que hi hagi ciutadans de primera i de segona”.

Comentaris

  Ramon 29/04/2021 9:57 pm
  Moltes veus espanyoles, veus ni sociates ni pudents, òbviament, estan parlant i alertant davant la possibilitat d'una tupinada directa que s'afegiria a les marranades tant de costum en sociates i pudents. Tupinada directa mitjançant un vot per correu crescut a l'empar del virus. Aquesta reacció, aquestes sospites de seguida fetes públiques, aquesta cosa tan curiosa en els rebuts del Correos dirigit per l'amiguet de Pedo Sánchez nomenat a dit, aquesta denúncia de possible frau que ja ha estat atesa, tot això m'ha fet reforçar la sospita que aquí, que els hi anava més la vida nacional, aquí, que no tenen ni filtres ni contrapoders, aquí, que ERC els és un puto titella col·laboracionista, aquí, que no tenen oposició ferma, oposició que no vagi amb un lliri a la mà, aquí m'ensumo ens van fer una tupinada que no se la salta un gitano.
  Ricard 29/04/2021 12:41 pm
  Per cert, aquesta noia "tan espavilada" apunta maneres de Kurt von Schleicher amb els seus carinyos amb Bocs.
  Ricard 29/04/2021 12:39 pm
  Trumpisme, és a dir demagògia amb tot el que implica. I la meitat dels castellans de Madrid-província encantats. Sobren comentaris.
   Ramon 29/04/2021 12:47 pm
   Pitjor són els de l'altra meitat. Pitjor són els que voten Podemos o l'actual PSOE. Pitjor quant a demòcrates, vull dir. Quant a anticatalans, no. Quant a anticatalans tots són per l'estil.
    Ricard 29/04/2021 3:11 pm
    No em consola. Pol Pot era pitjor. Però res no canvia.
     Ramon 29/04/2021 9:48 pm
     Doncs no creguis tu que Pol pot estigui tan lluny de l'Espanya que a Catalunya rep tota la propaganda sistèmica basada en la satanització ideològica de llurs adversaris a la que tu t'hi afegies.
  mala peça 29/04/2021 11:17 am
  cinisme en estat pur
  RAMON A 29/04/2021 11:17 am
  Que tenen a castella que no puguin millorar i que surti purria com aquesta
  Ramon 29/04/2021 10:30 am
  Definitivament, sociates i pudents haurien d'haver fet un decret llei perquè les eleccions de la província de Madrid es votessin Catalunyaí. Aquí amb aquest espai mediàtic sí que les guanyarien.

Nou comentari