Arrimadas diu que els que no commemoren el 23-F “aspiren a destruir la democràcia”

ERC, JxCat, CUP, PNB, Bildu i BNG no van a l'acte perquè consideren que només serveix per "blanquejar" la monarquia

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha afirmat aquest dimarts en roda de premsa al Congrés que ERC, JxCat, CUP, PNB, Bildu i BNG no assisteixen a l’acte institucional del 23-F que presideix el rei Felip VI al Congrés “perquè aspiren a destruir la democràcia espanyola”. Aquestes formacions no van a l’acte perquè consideren que només serveix per “blanquejar” la monarquia. Segons Arrimadas són formacions que “no celebren el triomf de la democràcia perquè no creuen en la democràcia espanyola” i “el que és increïble és que són socis permanents i estables del govern d’Espanya”, fet que al seu entendre “és una anomalia”.

Comentaris

  Ricard 23/02/2021 2:02 pm
  Els demòcrates commemorem que després del cop d'Estat el rei dels castellans i el seu parlament va tractar als catalans de ciutadans de segona, expulsant-nos de les consultes amb el rei castellà i redactant la LOAPA. La relectura "constitucionalista" que fan del 23-F els radicals pancastellanistes fa esborronar els demòcrates. Arrimadas, que aleshores no era en aquest món, es mostra entusiasta de la relectura, que no va trigar ni un parell de mesos en arribar. Orgullosa defensora d'atonyinar catalans indefensos és coherent amb la seva histèria nacionalista.
  rd 23/02/2021 1:44 pm
  pura maldat
  no toca ni quarts ni hores 23/02/2021 12:59 pm
  no hija no, la democràcia la va destruir el paco i el 23f de fa quaranta anys el campechano, va continuar destruint-la per mantenir el llegat del paco, i tu a dia d'avui, fas l'impossible perquè a españa no hi hagi democràcia, i si franquisme, el todo a tado y bien atado y la una y no cincuenta y una. Va dona va, que d'aquí a quatre dies estaràs al carrer
  fideli 23/02/2021 12:35 pm
  ¿democràcia? ¿quina?
  Carles Prat 23/02/2021 12:30 pm
  Ja n'estem tips d'estupideses

Nou comentari