Aragonès, sobre el nou govern espanyol: “L’important no és el qui sinó el què”

El president ha manifestat que espera una proposta de Sánchez per "resoldre el conflicte polític"

El president del Govern, Pere Aragonès, ha afirmat sobre la remodelació del govern espanyol que “l’important no és el qui, sinó el què”. Així ha reaccionat Aragonès a la decisió del president del govern espanyola, Pedro Sánchez, de rellevar el seu nucli dur al govern substituint set ministres. “L’important no és com s’organitza el govern espanyol, sinó que es portin a terme les decisions que són necessàries“. En aquest sentit, ha dit que esperen que la Comissió Bilateral Estat-Generalitat, prevista per finals de juliol, avanci en l’àmbit d’inversions i de conflictes sectorials oberts.

El president ha manifestat que també espera que al setembre la mesa de negociació l’executiu de Sánchez presenti una proposta per “resoldre el conflicte polític, de la mateixa manera que nosaltres portarem la proposta basada en l’amnistia i l’exercici de l’autodeterminació”.

Comentaris

  fat boy 11/07/2021 2:30 pm
  L'important no es el qui ni el que sino l'a canvi de que i el i sino que. O potser el anar passant el temps a veure si tot aixo es mor i podem tots tornar a robar com s'ha fet tota la vida.
   Observador 11/07/2021 3:32 pm
   Tant d'hora i ja vas begut? Millor repasses el comentari abans d'enviar...
    fat boy 11/07/2021 5:24 pm
    Que et passa?. Perilla el plat de llenties?. Si s'acaba el chollo et tocara anar a pic i pala?.
     Pel gordet 11/07/2021 5:36 pm
     Corruptgencia, fundada fa poc més de 40 anys i és el partit més corrupte de Catalunya, normalment a través de "menjadores" com el consell per la republiqueta de 8 segons. Com a tota organització criminal, canvian de nom tot sovint per tapar-se les vergonyes. ERC, partit amb més de 90 anys d'història i zero casos de corrupció de partit.
      fat boy 11/07/2021 8:59 pm
      Vaja, em pensava que hi havia un alcalde que era contrabandista i un avaluador de mamelles funcionarials, pero per mi no t'amoinis, els convergents seran una colla de bandarres pero vosaltres heu apres totes les lliçons i fins i tot la lletra petita, pero tot aixo no se perque m'ho expliques a mi. Qualsevol diria que qui us canta la canya per força ha de ser convergent. Au, a convegentejar que ja fas tard.
      resposta al Gordet de sota 12/07/2021 8:54 am
      Si que hi eran aquest personatges a ERC, com a corruptgencia algun pedofil i estafador, son casos personals, no del partit. En canvi corruptgència era corrupció institucional, desviar caler públic a les butxaques propies i d'amics durant 40 anys, recordes al prohom Millet? Curiosament van pujar al carro indepe quan va sortir a la llum la podridura de La Famiglia...
   Passar el temps? 11/07/2021 3:33 pm
   Com 10 anys de corruptgents processant cap enlloc? No ho crec pas.
  fàstic 11/07/2021 3:55 pm
  OH, SÍ, QUANTA SAVIESA! Quina colla de dropos tots pelgats.

Nou comentari