Aragonès insisteix en un Govern “de front ampli” per sortir de la crisi “entre tots”

El candidat d'ERC a les eleccions torna a allargar la mà a JxCat, CUP, comuns i PDeCat

El vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, ha insistit en formar un Govern “de front ampli” amb ERC, JxCat, PDeCAT, comuns i la CUP després de les eleccions. En una entrevista a Ser Catalunya aquest dilluns, el candidat republicà ha apostat per sortir de la crisi “entre tots”, i ha constatat que ja s’ha arribat a diversos acords amb aquestes formacions: amb JxCat i CUP per la investidura de Quim Torra, i amb els comuns pels pressupostos de la Generalitat. Aragonès ha tancat la porta de nou a un pacte amb el PSC: “No hi ha cap possibilitat d’un govern compartit“. Sobre la trobada “cordial” del 22 de desembre amb la candidata de Junts, Laura Borràs, Aragonès ha subratllat que vol tenir bona relació “amb tothom“.

Evita anticipar-se sobre la data electoral

Per altra banda, ha evitat anticipar-se sobre la data electoral del 14-F: “Avui i divendres acabarem d’analitzar els diferents escenaris“. Ha insistit que la decisió s’ha de prendre “amb consens a la taula de partits“. La taula de partits pel 14-F es reuneix de manera telemàtica avui, tot i que s’espera que sigui tècnica, i que les decisions es prenguin en una altra trobada prevista per divendres. Pel que fa a la situació sanitària, Aragonès ha afegit que l’objectiu és evitar un confinament domiciliari total. Tot i això, ha constatat que no es pot descartar “cap escenari”.

Comentaris

  BARRUT 12/01/2021 8:48 am
  Quant parla Aragones, es com si sentis el izeta i el xanxes, no hi ha cap diferencia.
  Ramon 12/01/2021 12:00 am
  Se sol dir que John Fitzgerald Kennedy no té cap fotografia en la que no quedés bé. Pere Aragonès no en té cap que no quedi ridícul. Les que més hi queda són les que intenten escenificar que no és un mindundi.
  FRAN BCN 11/01/2021 8:43 pm
  Els Comuns s'estan carregant BCN..cada cop més decadent, això voleu per CAT?..cal foc nou i menys.frikades indepes somiatruites. Cal tocar de peus a terra....!!!!!
   Rosa Siuraneta 12/01/2021 7:46 pm
   També cogovernen els sociates
  fat boy 11/01/2021 5:24 pm
  Necessitem un govern de front ampli per anar tirant de veta sense fer enfadar als amos fins a les properes eleccions.
  B.O.T.I.... 11/01/2021 3:25 pm
  Podemos es ahora también "independentista"? je, je "Front ampli amb Podemos" per a... ... ¿qué? Para constituír definitivamente Botiflarilandia??
  el verdugo del Cid 11/01/2021 2:26 pm
  Amb el PDeCAT??? Si no se la troben ni ells i tu dius que els vols trobar al Parlament??? Au vés, tros de botifler. 50%+1 i us forçarem (que ve "d'ús de la força," saps?) a proclamar i mantenir la independència. O potser creus que deixarem que jugueu a bescanviar cromos, mena d'Australopithecus Llepaculusmesetarius???
  ramonb3 11/01/2021 2:20 pm
  Amb els Comuns- Iglesias i PSC- PSOE mai serem independents. !!!!!!!!!!!!!! que fa falta per que ho vegis!!!!!!!!!!!!!!!!! Que no saps llegir la historia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la de fa tres segles i la recent...............!!!!!!!!!!!!!!! Prou de sindrom d'Estocolm. Ñ quan més els escoltes més et castiguen
   Abril Pasqual 12/01/2021 2:05 am
   Un dubte. L'aspirant va fabulant de decisións com qualsevol somiatruites que no toca de peus a terra. No s'hauria de plantejar també que farà erc quan, com sempre, surti el contrari del que els sondejos cuinats diuen????
  Ramon 11/01/2021 2:09 pm
  ERC és una màquina de triturar eufemismes per no dir "tripartit". I cada vegada els duren menys.
  Tripartit no, gràcies 11/01/2021 2:00 pm
  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah ! Que el tripartit és per sortir de la criissiiiis ! Segon Aragonès, hem de deixar de banda la independència per sortir de la crisis. Continuar sota la bota de l'estat amb un percentatge d'atur i d'atur jove més alt de tota la la UE (per sobre del de Grècia), que amb un deute impossible de pagar (el real , per sobre del 130 % del PIB) gasta el triple en despesa militar que en investigació sanitària, que en plena crisi i amb "el Gobierno" més progressista del món mundial ha apujat el sou dels Borbons i mata de gana els pensionistes ..etc
  Veritas 11/01/2021 12:52 pm
  ERÑ = TRAÏCIÓ AL 1-Oct + TRIPARTIT + SINDROME D'ESTOCOLM
  Abril Pasqual 11/01/2021 12:12 pm
  Front ampli? Una coralitat botiflera? Quan el front és massa ampli genera discordances greus. És per això que la gent troba que aquest xicot és poc lluït. Et surt amb cada petenera! Una cosa queda clara: No té fusta per presidir res.
  :) 11/01/2021 11:57 am
  Però home que ara això no ho has de dir. En campanya correspon fer veure que tindràs amplies majories per governar sol. Si dius que necessites amplies majories, de fet estàs dient que pretens diluir la teva responsabilitat en els altres perquè no tens capacitat per governar.

Nou comentari