Ábalos diu que al PSOE li toca arreglar la “mala gestió” del PP amb Catalunya

El ministre denuncia la nul·la "coresponsabilitat" dels populars amb el govern espanyol després de la sentència de l'1-O

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha afirmat que el PP va fer una “mala gestió” amb Catalunya mentre estava al govern i que ara li toca al PSOE encarar-ho “amb els propòsits de la cohesió social i territorial” i la “convivència entre iguals”. Així s’ha expressat Ábalos en un acte de partit a València per celebrar els tres anys des que els socialistes van arribar a la Moncloa. “El dia del referèndum il·legal vam veure un Estat de Dret molt dèbil”, ha assegurat el ministre, que ha afirmat que es van fer “expressions absolutament arbitràries” per part del PP que “demostraven” que no hi havia “cap política” al darrere. El ministre també ha denunciat que després de la sentència dels presos polítics, el PP no va mostrar “cap empatia, cap solidaritat ni cap coresponsabilitat” amb el govern espanyol. D’altra banda, Ábalos ha declarat que els que “els agrada manifestar-se a la plaça de Colón” ho fan per “usurpar els símbols de tots”.

Comentaris

  Ramon 07/06/2021 12:46 pm
  Com a mínim des de la LOAPA ençà, l'enemic real ha set sempre el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE-Amics de Pasqual Maragall). Els que no hem set mai coscubieles els hem tingut SEMPRE com l'enemic real i la major part del temps com l'enemic pràcticament únic. Nosaltres, els nacionalistes catalans, no hem tingut mai la sensació d'enfrontar-nos a franquistes sinó a antifranquistes. Però a antifranquistes que nacionalment eren el mateix que els franquistes i que, de fet, sempre van jugar la carta lerrouxista que els va deixar servida el franquisme amb la colonització. I guaita quina cosa, el 1996 arriba el suposat dòberman a la Moncloa i va ser quan més en vam poder treure d'Espanya. Per raons òbvies. Però ara, havent-hi Vox, jo crec que ni del PP en trauríem res.
  Jeroni Munyós 07/06/2021 12:03 pm
  La imatge que em retorna cada vegada que algú parla de Pedro Sanchez o del seu govern, és la de la visita oficial fa dos anys a Barcelona a hospitals per a "interessar-se" per membres de les forces d'ocupació, concretament la imatge d'un seu bodyguard dins d'un vehicle mostrant ostensiblement un semifusell... Bo, no fa encara dos anys... fou l'octubre del 2019, la pandèmia de la covid-19 ha congelat massa coses i massa temps. No cal afegir-hi res més.
  en fi 07/06/2021 9:39 am
  perquè abalos, el psoe va ser "responsable" en donar suport al 155, el miguel izeta, va ser molt "responsable" quan fa fundar el tripartido del 155, i va fer l'impossible per empresonar persones innocents
  Català 07/06/2021 8:18 am
  Aixó la ho corregim els ciutadans de Catalunya; deixem el P.P. com a residual - 3 diputats de 135- C's a frec de l'extinció i altres partits feixistes extraparlamentaris. Només resta un perill: VOX. Aquest caldrà fer pinya per abatre-l. Ánim!
   Gavanenc 07/06/2021 12:19 pm
   Els partits ultres espanyols, concretament el PP, el partit fundat el 1976 per set ex-ministres de Franco, tenen escàs arrelament i escassa representació als municipis... però creixen els representants, al Parlament i a les "Cortes" de Madrid durant els períodes que dins el bipartidisme espanyol a Madrid hi governa el PP. Amb tot, ara al Parlament català, VoX + partit de Rivera + PP hi sumen 20 escons, encara en son masses. A l'inrevés, quan el PSOE governa a Madrid, la sucursal del PSOE al nostre país puja i deixa enrere el PP. A més quan hi ha eleccions "generales" o municipals, els partits espanyolistes, sempre tenen doble presència als mitjans de comunicació, sempre hi surten els líders "locals" i els "nacionals" espanyols. És així, doble presència. i serà així, mentre no es faci efectiva la república catalana.
    Ramon 07/06/2021 12:41 pm
    Fa ja 40 anys que l'enemic real és la màfia sociata amb llurs eventuals palanganers. El PP només ha set l'espantall perquè fem costat als sociates que al cap i la fi han set els que ens han fet tot el mal. Per això era tan esperançador, que el tomb independentista es produís quan ABSOLUTAMENT TOTES les administracions estaven en grapes sociates. No podien venir-nos amb la carraca que si no els votàvem manarien els altres. Per això la reacció espanyola contra el Procés ha promogut tres altres marques: Ciutadans, la Comuna Pudent i ERC. Però ha set un recurs conjuntural del Deep State sociata. Ciutadans ja ni existeix. La Comuna Pudent està de liquidació. I ERC la mantindran mentre que no hagin liquidat la resistència, la dignitat i la legitimitat representada pel MHP Carles Puigdemont.
  Anònim 07/06/2021 6:31 am
  Ara entenc perquè el Salvadorilla ha montat un govern pararel a Catalunya. Com que no han sabut salvar vides, ara van de salvapàtries aquests pudents del 155. I ERC fent de croses i d'escolanets del poder una vegada més. Quins genis tots plegats, oi?
  Gavà 07/06/2021 2:24 am
  Els del GAL fent de policia bo. Com si no tinguéssim fresques en la retina les fotos de la mandonguilla ballarina Iceta presidint les manifestacions feixistes de bracet amb PEPEROS i CS i els de VOX una fila més enrera
  Vendetta 07/06/2021 1:42 am
  Jjjjaaa putaejpanya sempre jjojo marxaros a cacanya jjjaa
  Ramon 07/06/2021 1:10 am
  Una de les poques dades del tomb independentista de la població catalana que convidaven a l'optimisme fou que en aquell moment ABSOLUTAMENT TOTES les administracions estaven en grapes sociates. Recordeu la consulta d'Arenys de Munt? Qui va amenaçar-la, sabotejar-la i contraprogramar-la? Ells. Els sociates. Els sociates i llurs palanganers del tripartit.
  10
  27
  Respon
  Sou 155 vegades culpables, exactament com el PP 06/06/2021 8:20 pm
  Ens tracteu a tots de imbècils i desmemoriats. Ni oblit ni perdó.
  Ricard 06/06/2021 7:25 pm
  Recolzar el 155 era per corregir la "mala gestió" del PP, oi? La xenofòbia cap als catalans no hi va tenir res a veure, oi? Ara ja estem tranquils...
  PSOE.PSC EL GAL.155 06/06/2021 6:53 pm
  Abalos del 155, el 1-O tu i la teva banda, ATUNYINANTCATALANS com tots els criminals del psoe.gal, banda terrorista de españa.SS
  Ramon 06/06/2021 6:44 pm
  Una de les dades del tomb independentista de la població catalana que convidaven més a l'optimisme fou que en aquell moment ABSOLUTAMENT TOTES les administracions estaven en grapes sociates.

Nou comentari