El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els 10 avantatges que et faran estudiar a La Salle, un referent mundial en educació universitària
  • CA

La Salle Campus Barcelona, un dels membres fundadors de la Universitat Ramon Llull, s’ha convertit en un referent mundial en educació universitària. Aquest èxit es basa en la qualitat educativa i en el fet de respondre plenament a les necessitats de la societat en cada moment. El caràcter educatiu de La Salle està marcat per l’aposta per la tecnologia en els programes de graus, màsters i cursos d’especialització.

 

Aquests valors diferencials erigeixen La Salle Campus Barcelona com un nou model de centre universitari, amb una forta visió internacional, una formació pràctica i una aplicació avançada de la tecnologia, orientada a la innovació empresarial i a l’emprenedoria. A més d’això, La Salle té altres avantatges d’estudiar en aquest centre: 

  1. Podràs desenvolupar els teus propis projectes: a través d’un enfocament totalment pràctic i en empreses reals.
  2. Acords amb universitats internacionals punteres: La Salle manté acords amb universitats punteres a nivell mundial, i et preparen per a una ocupabilitat internacional. Podrtàs compartir classes amb alumnes de 60 nacionalitats.
  3. Reconeixements internacionals – rànquings: Molts dels màsters estan reconeguts per rànquings nacionals i internacionals.
  4. Metodologia d’aprenentatge: La metodologia pràctica es basa en el learning by challenge i s’aplica a workshops i projectes d’empreses reals en els quals podràs participar.
  5. Preparats per al món laboral: La Salle prepara a tots els alumnes perquè us desenvolupeu amb èxit en el món laboral i puguin crear un negoci propi. Borsa de Treball amb més de 4.500 ofertes anuals.
  6. Networking exclusiu i internacional: Com a alumne de La Salle formaràs part de La Salle Alumni. Un espai d’intercanvi de coneixement i experiències orientat a la cooperació i el creixement professional.
  7. Stages Internacionals: Els màsters compten amb stages internacionals a Silicon Valley, Holanda i la Xina. En ells, estaràs en contacte amb la realitat intercultural i internacional de les economies més grans del món.
  8. Professors en actiu i d’alt nivell: El 93% del professorat està en actiu, treballant als sectors on donen classe i en empreses i estudis internacionals i nacionals d’alt nivell.
  9. T’ajuden a crear la teva empresa: Si ets un emprenedor, a través del parc d’innovació de l’escola de negocis La Salle Technova Barcelona, tindràs suport necessari per incubar la teva pròpia empresa.
  10. Universitat amb 50 anys d’experiència: La Salle va ser la universitat d’enginyeria pionera a Catalunya. Cinquanta anys després, segueixen apostant per la innovació i la tecnologia com a bases de l’aprenentatge.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anselm a desembre 06, 2020 | 21:03
    Anselm desembre 06, 2020 | 21:03
    És un comportament periodístic vergonyós i altament deshonest disfressar lapublicitat de notícies. FEu-vos-ho mirar.
    • Icona del comentari de: Anselm a desembre 06, 2020 | 21:03
      Anselm desembre 06, 2020 | 21:03
      És un comportament periodístic vergonyós i altament deshonest disfressar lapublicitat de notícies. FEu-vos-ho mirar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa