El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
MISM: Màster Internacional en Sport Management
  • CA

Fa més de deu anys que el Johan Cruyff Institute col.labora amb la gent de l’esport de tot el món per convertir la seva passió per l’esport en la seva professió.

El MÀSTER INTERNACIONAL en SPORT MANAGEMENT és un programa especialitzat que proporciona els coneixements i habilitats necessaris per gestionar el món empresarial vinculat a l’esport.

Està dirigit a aquelles persones que per la seva carrera esportiva o dedicació a l’esport, no han pogut seguir o ampliar una formació i volen adquirir les eines que els permetin seguir vinculats a l’esport un cop finalitzada la seva etapa competitiva: esportistes, ex esportistes i entrenadors. També a tots els gestors esportius que desitgen ampliar el seu coneixement i millorar la seva eficiència.

Objectius:

El Màster Internacional en Sport Management té com objectiu proporcionar una comprensió crítica de la gestió esportiva i potenciar el desenvolupament de les habilitats de l’alumne per aplicar aquest coneixement de manera eficaç.

Un cop finalitzat el programa, l’alumne es convertirà en un ferm candidat a un ampli ventall d’oportunitats de negoci dins el sector esportiu. Entre moltes opcions, estarà preparat per desenvolupar i gestionar una empresa, entitat o organització esportiva; dirigir un club o instal•lació esportiva o crear la seva pròpia empres, però segur que descobrirà noves oportunitats dins d’aquest apassionant sector.

Pla d’estudis

El programa es divideix en sis mòduls temàtics que cobreixen tots els àmbits clau de la gestió esportiva. L’últim mòdul relaciona els mòduls anteriors per finalitzar amb el desenvolupament d’un pla d’empresa propi. El programa també integra seminaris específics per millorar les seves habilitats de gestió.

Acreditació

El Johan Cruyff Institute for Sport Studies està acreditat per l’Association for Continuing Education and Training (IACET), que garanteix els estàndards de qualitat de la formació.

Per a més informació
MISM Presencial en Barcelona
MISM online. E-MISM

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa