El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jordi Cruz defensa ‘Masterchef’: “Verónica Forqué era molt feliç aquí”
  • CA

El suïcidi de Verónica Forqué ha situat Masterchef a l’ull de l’huracà. Molts teleespectadors acusen el programa d’aprofitar-se de la mala situació de l’actriu per tenir espectacle i guanyar audiència, així com de no fer res en veure-la realment malament. Els membres del jurat s’han mostrat compungits per la pèrdua de la companya i han volgut defensar-se. Pepe Rodríguez lamentava que la gent els critiqui i assegurava que tenen tots “la consciència molt tranquil·la”. L’últim en pronunciar-se ha estat Jordi Cruz, que ha parlat sobre el tema en unes declaracions a Rac 1 durant la gala de les estrelles Michelin. El xef assegura que aquest estiu durant el rodatge del programa, l’actriu era feliç: “No sóc analista i no sé com estava abans de gravar Masterchef, però sé que quan estava amb nosaltres era molt feliç i li vam donar una injecció d’energia espectacular”, unes declaracions que sobten tenint en compte que l’audiència va adonar-se de seguida que estava molt alterada i que alguna cosa li passava. A més a més que ella mateixa va reconèixer que no estava bé quan va haver d’abandonar el programa.

El xef català assegura que va agafar “molt d’afecte” a l’actriu i que tots estan molt tocats per la seva mort sobtada. L’equip del programa, de fet, va emetre un breu comunicat en el que lamentaven que hagués mort: “Hem perdut una professional extraordinària i una persona meravellosa”. El que no se sabia fins ara era que aquesta participació en el concurs culinari de TVE no va ser l’única feina que va realitzar.

Jordi Cruz recorda Verónica Forqué - Instagram
Jordi Cruz i Verónica Forqué, en un fotograma de Masterchef / TVE

La productora explica que també va gravar una escena a Masterchef Junior i Maestros de la costura, programes als que va acudir com a convidada i que encara no s’han emès. Per una altra banda, han sorprès en anunciar que estaven preparant una sèrie amb Verónica Forqué com a protagonista. La productora vol deixar clar que lamenten molt la mort de l’actriu i que la seva prioritat sempre ha estat el benestar, seguretat i respecte per la privacitat dels concursants de Masterchef.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa