El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tania, evacuada de ‘Supervivientes’ per problemes de salut

Tania Medina ha preocupat els seus companys de Supervivientes en haver de ser evacuada d’urgència per un problema de salut. La jove, que es va donar a conèixer com a concursant de La isla de las tentaciones, ha entrat al reality de Telecinco acompanyada de la seva parella. Després d’uns dies plens de baralles i discussions, finalment van reconciliar-se fins al punt que la Tania va decidir demanar-li matrimoni davant de tothom. El problema és que la felicitat els ha durat poc, ja que ella ha començat a trobar-se molt malament i ha hagut de ser atesa pels metges.

La seva permanència en el concurs està en perill, ja que les molèsties estomacals que pateix serien bastant greus: “Tania ha hagut de ser evacuada. Ara està estable i controlada pel servei mèdic, però fins fa poc no ha aconseguit admetre líquid a dins seu. Tenia febre i va vomitar diverses vegades”, explicaven només començar la gala d’aquest diumenge.

L'Alejandro i la Tania es comprometen a 'Supervivientes' - Telecinco
L’Alejandro i la Tania es comprometen a Supervivientes | Telecinco

Tania, evacuada de Supervivientes

Poc després, el programa decidia connectar en directe amb ella perquè expliqués com es troba: “He estat millor, la veritat. Tenia moltes nàusees, mal de panxa i de cap, calfreds… Em notava molt malament, amb una mica de mal de tot. El problema és que em sento impotent perquè no vull marxar. Estic forta de ment, però no tant de cos i això em genera una mica de frustració”. De moment haurà de continuar aïllada per intentar recuperar-se en condicions més normals, ja que tornar a l’extrem al que els sotmet el concurs no l’ajudaria.

El presentador li ha demanat que descansi: “Has de fer cas al teu cos i a la teva salut. A vegades, encara que hom es cregui que es troba bé, ha de reposar. Els metges i només els metges decidiran si continues en el concurs o no i ho hauràs d’acceptar. Han vist que encara tens risc de deshidratació perquè continues sense tolerar els aliments sòlids, així que estaràs apartada de l’aventura fins que es consolidi el resultat del tractament”.

Qui més preocupat està pel seu estat és l’Alejandro, és clar. Ara bé, ella prefereix que no li diguin què li passa perquè això no afecti el seu concurs: “M’agradaria que li diguessin que estic bé i a la meva família que no es preocupi”.

Juan Muñoz demana ser ell l’expulsat de la nit

A la gala d’aquest diumenge també s’ha pres una decisió històrica. Mai abans un concursant salvat de l’expulsió havia decidit intercanviar els seus papers amb l’expulsat, però Juan Muñoz ha decidit ser el primer en fer-ho. El còmic, conegut per formar part del duo humorístic Cruz y Raya, havia estat escollit per a l’audiència per continuar una setmana més en el concurs mentre que Deisy era seleccionada per abandonar-lo. La sorpresa? Que Juan demanava canviar-se per ella: “Estic molt a prop del col·lapse i no puc més. Crec que he defensat bastant bé la meva estada a Supervivientes, però no estic fet per a aquesta aventura. No vull continuar en el concurs perquè estic malament i no puc passar una setmana més aquí. No estic bé ni amb forces i psicològicament no estic bé. Sé que Deisy es vol quedar i si poguéssim fer un canvi seria genial perquè no puc més“.

Després d’uns minuts de valoració, el presentador li deia a Juan que tenia l’oportunitat de pujar a la barca amb la Deisy si realment volia abandonar. Tot just després, comunicaven que oferirien als teleespectadors la possibilitat de salvar la Desy de manera exprés, el que mai no s’havia fet fins ara. La decisió no es prendrà de manera oficial fins aquest dimarts, en la gala que presentarà Carlos Sobera.

Més notícies
Olga Moreno es posa a plorar en directe - Telecinco

Olga Moreno impacta per les declaracions sobre Antonio David Flores

Notícia: Olga Moreno impacta per les declaracions sobre Antonio David Flores
Comparteix
La dissenyadora ha deixat tothom bocabadat en parlar bé de l'ex després de tot
Notícia: Olga Moreno impacta per les declaracions sobre Antonio David Flores - Mobile
L'Alejandro i la Tania es comprometen a 'Supervivientes' - Telecinco

Bomba a ‘Supervivientes’: una petició de mà i acusacions de ‘tongo’

Notícia: Bomba a ‘Supervivientes’: una petició de mà i acusacions de ‘tongo’
Comparteix
El programa d'aquest dijous ha tingut de tot, el que explica que hagi fet bona audiència
Notícia: Bomba a ‘Supervivientes’: una petició de mà i acusacions de ‘tongo’ - Mobile
Alessandro Lequio | Telecinco

Lequio acusa els seus companys de programa de classistes

Notícia: Lequio acusa els seus companys de programa de classistes
Comparteix
"És petitesa mental, de persona obtusa", critica el tertulià televisiu
Notícia: Lequio acusa els seus companys de programa de classistes - Mobile
Olga Moreno | Telecinco

Les exigències d’Olga Moreno per tornar a la televisió

Notícia: Les exigències d’Olga Moreno per tornar a la televisió
Comparteix
Olga Moreno va signar un contracte en el qual s'assegurava que no parlaria de la seva vida actual
Notícia: Les exigències d’Olga Moreno per tornar a la televisió - Mobile

Comparteix

Icona de pantalla completa