El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘La Isla de las Tentaciones’ presenta a les parelles de la quarta edició
  • CA

Encara no ha acabat ‘La Última Tentación’ que Telecinco ja està anunciat l’arribada de ‘La Isla de las Tentaciones 4’. El programa de Mediaset començarà en breu amb noves parelles que volen trobar resposta a la gran pregunta: estan fets l’u per a l’altre? En aquesta aventura, les parelles hauran de posar a prova el seu amor i veure si la seva relació és sòlida o si es trenca dins del paradís. Una tornada de ‘La Isla de las Tentaciones’ que arriba amb moltes novetats i amb quatre parelles disposades a demostrar que confien mútuament i que són capaços de superar qualsevol tipus de temptació.

Josué (26 anys) i Zoe (22 anys): 6 mesos junts – Marbella

Josué i Zoe es van conèixer en el programa ‘Mujeres y Hombres’ i porten 6 mesos junts. Després d’un inici complicat, marcat per la gelosia i les traïcions, aquesta explosiva parella arriba al programa per a poder avançar en la seva relació i deixar les seves pors enrere. El temor a una possible infidelitat ha complicat la seva arribada a l’illa fins al punt que la pròpia Zoe es va negar en rotund a posar a prova la seva relació. Finalment, Josué i la necessitat de superar per fi la seva gelosia, la van animar a sumar-se a una experiència que marcarà per sempre les seves vides i la seva relació.

Josué i Zoe | Telecinco
Josué i Zoe | Telecinco

Alejandro (31) i Tania (23): 2 anys junts – Les Palmes de Gran Canària

Alejandro i Tania porten 2 anys de relació. El Mister España 2015 i exconcursante de GH VIP 4, va conèixer a la que considera la dona de la seva vida en un certamen de bellesa, on ella participava com a candidata i ell com a jurat. En aquell moment es va iniciar una connexió que un any després es consolidaria donant principi a la seva relació. Alejandro i Tania asseguren que la seva parella és absolutament perfecta i que no hi ha res ni ningú que pugui amb ells fins al punt de tenir com a únic objectiu a l’illa, demostrar que quan hi ha amor, no existeix temptació.

Alejandro i Tania | Telecinco

Darío (22) i Sandra (22): 1 any i mig junts – Alacant

Darío i Sandra porten 1 any i mig junts. El seu inici va ser dispar. Mentre que Darío es va enamorar perdudament de Sandra, ella va tenir dubtes respecte a ell, encara que finalment va acabar per descobrir que els seus sentiments eren més forts del que pensava. Actualment, asseguren que la seva relació viu un dels seus millors moments, encara que Darío continua creient que per a avançar necessita que Sandra confiï plenament en ell mentre ella es veu incapaç d’oblidar la fama de faldiller que arrossega el que ara és l’home de la seva vida.

Darío i Sandra | Telecinco

Nico (22) i Gal·la (24): 2 anys i mig junts – Castelló

Nico i Gal·la porten 2 anys i mig de relació. Nico, futbolista professional, va conèixer a Gal·la i es va enamorar completament d’ella i, encara que a Gal·la també li va agradar, la seva relació no va començar com ell hauria volgut. Gal·la va entendre que la seva història no anava de debò fins al punt de ser deslleial a Nico amb dos dels seus companys d’equip. Aquesta traïció va suposar un abans i després per a ells i especialment per a Gal·la que va acabar per adonar-se que realment estava enamorada d’ell. Finalment van decidir donar-se una nova oportunitat i ara se sumen al programa per a saber si realment estan fets l’u per a l’altre i deixar, per fi, els errors del passat enrere. Nico ho té clar: no hi haurà més oportunitats per a Gal·la: si li falla, s’acabarà per sempre.

Nico i Gal·la | Telecinco

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa