El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ensurt a ‘Supervivientes’: Laura Madrueño pateix un atac de calor

Supervivientes rep moltes crítiques setmana rere setmana de detractors que creuen que el concurs no és tan complicat com sembla. En la gala d’aquest dijous, però, s’ha demostrat que acalorament i gana passen. Fins i tot la presentadora ho experimenta en primera persona, tenint en compte que ha patit un atac de calor en directe que ha espantat els participants i l’equip mèdic. Els nois i noies estaven competint en una prova física a la platja que emetien en directe quan, de sobte, Laura Madrueño es marejava i avisava que no es trobava bé.

Què li passava? Ella mateixa explicava, després de publicitat, que ho havia passat molt malament: “En l’últim duel gairebé caic a terra perquè se m’ha ennuvolat la vista. He tingut un cop de calor en ple directe… I això que jo estic hidratada, ben menjada i descansada. Imagineu-vos ells. És molt dur estar en aquestes condicions, no és gens fàcil. Jo no soc un exemple de res ho són ells. La calor és abrasadora i la humitat de més del 80%”.

Jorge Javier aplaudeix la professionalitat de la Laura - Telecinco
Jorge Javier aplaudeix la professionalitat de la Laura | Telecinco

Jorge Javier Vázquez es quedava molt preocupat i li deia que no s’ho esperava, tot aplaudint la professionalitat de la Laura en intentar dissimular què havia passat per no espatllar ni interrompre la prova dels concursants. Poc abans era Adara Molinero qui necessitava atenció mèdica després de la seva participació en la prova: “Ara li donaran aigua i l’atendran perquè es recuperi“, avisaven en veure-la a terra totalment enfonsada.

Les concursants també ho han passat malament - Telecinco
Les concursants també ho han passat malament | Telecinco

Laura Madrueño, cada cop més estimada i aplaudida pels fans de Supervivientes

A Twitter han estat molts els teleespectadors que han valorat positivament la feina de la presentadora, que cada vegada guanya més adeptes. En un principi el seu fitxatge va generar molt dubte, ja que només se la coneixia com la presentadora del Temps de Telecinco. A més a més, cal destacar que anava a Hondures a substituir Lara Álvarez, qui ha estat al capdavant del programa des de l’illa des del començament.

A poc a poc s’està imposant i la seva manera de conduir l’espai està agradant més i més, tal com demostren els missatges de suport que està rebent: “Pobra Laura… I això que ella menja. La veritat és que s’ha de valorar tots els supervivents”, “Lara Álvarez semblava insubstituïble a Supervivientes, però Laura Madrueño l’ha superat amb escreix. És fantàstica” o “Si us plau, més temps i moments per a Laura. És la gran revelació i descobriment de l’edició” són alguns dels comentaris que han publicat.

La gala va tenir l’expulsió de Gabriela Arrocet, que no ha agradat gens com a concursant, i l’abandonament de Gema Aldón en determinar les proves mèdiques que té una fractura al colze.

Més notícies
Carlos Sobera es mulla en la gala de 'Supervivientes' - Telecinco
Carlos Sobera esclata a ‘Supervivientes’: “Ha perdut els papers”
Notícia: Carlos Sobera esclata a ‘Supervivientes’: “Ha perdut els papers”
Comparteix
El presentador no s'ha tallat a l'hora de retreure l'actitud de Gema Aldón, una de les concursants
Filtren quants diners guanya la gent del públic de 'Supervivientes' - Telecinco
Filtren quant cobren les persones que van de públic a ‘Supervivientes’
Notícia: Filtren quant cobren les persones que van de públic a ‘Supervivientes’
Comparteix
La cadena els paga una misèria, una informació que s'ha fet viral a TikTok
Revelen un secret de 'Supervivientes' sense voler - Telecinco
Laura Madrueño fica la pota a ‘Supervivientes’ i revela un detall secret
Notícia: Laura Madrueño fica la pota a ‘Supervivientes’ i revela un detall secret
Comparteix
A la presentadora se li ha escapat que els expulsats no tornen a Espanya immediatament
Càstig als concursants de 'Supervivientes' per saltar-se les normes - Telecinco
Els concursants de ‘Supervivientes’, castigats i un d’ells a l’infermeria
Notícia: Els concursants de ‘Supervivientes’, castigats i un d’ells a l’infermeria
Comparteix
Sergio Garrido ha necessitat tres punts de sutura, mentre que els companys s'han quedat sense paper per saltar-se les normes

Comparteix

Icona de pantalla completa