El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Madrueño fica la pota a ‘Supervivientes’ i revela un detall secret
  • CA

Supervivientes ha tingut Laura Madrueño com a protagonista inesperada del programa d’aquest dijous. La presentadora, qui recordem que està substituint Lara Álvarez des d’Hondures, ha ficat la pota i així ho han destacat des de Twitter els teleespectadors que estaven seguint el programa en directe. Què ha passat? El problema és que se li ha escapat una informació i, amb això, ha tret a la llum un dels secrets millor guardats del funcionament secret del programa.

D’altres edicions se sap que els concursants expulsats no tornen immediatament a Espanya, sinó que són traslladats a una altra illa en la que s’hi estan fins que acaba el concurs o fins que decideixen expulsar-los definitivament. Sempre funcionen d’aquesta manera, però aquesta informació mai no la diuen a la resta de concursants perquè es mantingui en incògnita si l’edició actual continua la mateixa mecànica o s’ha canviat aquest aspecte. En aquesta ocasió, però, la presentadora no ha recordat que això era un secret i s’ha equivocat en directe.

En ser expulsat Artùr Dainese, Jorge Javier li deia que havia d’acomiadar-se dels companys perquè abandonaria Hondures. El problema era que Laura, davant dels altres concursants, li deia que aniria cap a l’altra illa amb l’expulsat de la setmana passada que l’estava esperant allà. La cara de la resta era un poema, ja que s’adonaven ràpidament que havia ficat la pota. Solucionar aquesta situació era complicat, del que ella s’adonava poc després: “Se suposa que no ho sabien, no…?“, preguntava amb preocupació. Jorge Javier Vázquez, des de plató, optava per intentar fer veure que no passava res i continuava el programa sense insistir-hi.

Patricia Donoso reapareix a plató per explicar per què ha abandonat Supervivientes realment

Patricia Donoso ha estat una altra de les protagonistes de la gala, ja que seria aquí quan reapareixeria a plató per justificar per què havia decidit abandonar només una setmana després de començar aquesta aventura. Què ha dit en la seva trobada amb Jorge Javier? Que considerava que estaria estafant el programa si continuava participant-hi: “Donar-me més temps a mi era treure-li el lloc a una altra persona. No em veia allà, no era una bona concursant per a aquest reality i això m’avergonyeix. Tenia vertigen i por al sol, per la qual cosa creia que Supervivientes m’ajudaria a superar-ho. Creia que podia, però em vaig adonar que tinc debilitats“.

Patricia Donoso explica per què ha abandonat Supervivientes realment - Telecinco
Patricia Donoso explica per què ha abandonat Supervivientes realment | Telecinco

Davant d’aquesta confessió, el presentador li comprava el discurs: “Sé que parles de tot cor perquè t’està sortint un accent que normalment amagues”.

Més notícies
Càstig als concursants de 'Supervivientes' per saltar-se les normes - Telecinco
Els concursants de ‘Supervivientes’, castigats i un d’ells a l’infermeria
Notícia: Els concursants de ‘Supervivientes’, castigats i un d’ells a l’infermeria
Comparteix
Sergio Garrido ha necessitat tres punts de sutura, mentre que els companys s'han quedat sense paper per saltar-se les normes
Bosco, sancionat per una pirueta - Telecinco
Sanció a ‘Supervivientes’ per un salt des de l’helicòpter molt perillós
Notícia: Sanció a ‘Supervivientes’ per un salt des de l’helicòpter molt perillós
Comparteix
Castiguen un dels concursants per haver fet cas omís a les normes i haver fet una pirueta prohibida
Dues concursants de 'Supervivientes', ateses pels metges en directe - Telecinco
‘Supervivientes’: el primer expulsat, dues lesionades i un abandonament
Notícia: ‘Supervivientes’: el primer expulsat, dues lesionades i un abandonament
Comparteix
Patricia Donoso ha decidit no continuar en el concurs quan només fa una setmana que ha començat
Patricia Donoso confessa que ha estat a presó i explica per què - Cuatro
Una concursant de ‘Supervivientes’ treu a la llum que ha estat a presó
Notícia: Una concursant de ‘Supervivientes’ treu a la llum que ha estat a presó
Comparteix
Patricia Donoso revela que van anar 50 policies a casa seva per detenir-la

Comparteix

Icona de pantalla completa