El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Supervivientes’: el primer expulsat, dues lesionades i un abandonament

La gala de Supervivientes ha tingut de tot. S’ha sabut qui és el primer expulsat d’aquesta edició, hi ha hagut una concursant que ha decidit abandonar i els metges han hagut d’atendre a dues altres. Parlem d’Adara i Alma Bollo, que han necessitat atenció mèdica en directe durant una prova en la que havien de sotmetre’s a un fort desgast físic a la platja amb més de 30° i un 80% d’humitat.

Havien de fer una carrera per la sorra amb l’impediment d’estar lligats amb una goma elàstica i anar superant diversos obstacles, el que a elles els ha costat molt sobretot perquè comencen a estar sense forces. En acabar de córrer, l’equip mèdic entrava en directe per ajudar-les. L’escena era dantesca, amb Adara estirada en el terra sense poder moure’s i l’Alma patint i queixant-se d’un mal de panxa molt fort.

Patricia Donoso decideix abandonar Supervivientes

Patricia Donoso, per la seva banda, ha acabat complint la seva amenaça i ha abandonat el concurs definitivament. La multimilionària d’aquesta edició, dona d’un assessor de Donald Trump, diu que no s’ha adaptat bé al programa i que no vol continuar aquesta experiència: “No soc jo mateixa, estic de mal humor i això afecta els meus companys. La situació m’ha superat i he decidit que vull marxar d’aquí. El meu cap ha dit prou”, deia només tres dies després d’engegar aquesta aventura.

La van convèncer per esperar uns quants dies més, però en la gala d’aquest dijous ha comunicat que la decisió és ferma: “M’he esperat fins avui per poder parlar amb tu, Jorge Javier. Estic disposada a què em separin de tu, fixa’t com estic”.

El presentador deia que ho acceptava, encara que li recordava que aquest abandonament tindrà conseqüències. Per al programa, però, és positiu que marxi: “Això ha d’acabar en algun moment i prefereixo que sigui avui perquè entrarà un nou concursant i té la possibilitat d’enganxar-se al concurs i guanyar”, deia el de Badalona.

Patricia Donoso abandona Supervivientes definitivament - Telecinco
Patricia Donoso abandona Supervivientes definitivament | Telecinco

El primer expulsat i quatre nominats més

La gala prosseguia i, com és habitual cada dijous, tocava acomiadar un dels concursants. Jaime Nava ha estat el primer expulsat d’aquesta edició, un jugador de rugbi que a partir d’ara viurà a La playa de los olvidados. La convivència amb els companys no ha estat gaire bona i per això han decidit castigar-lo. Ell, però, se sent decebut: “No podeu pensar com penseu de com soc perquè no soc així. Creieu que soc prepotent i no és així… Hem tingut picabaralles i discussions, però s’han acabat solucionant”, deia resignat.

Aquest és el primer expulsat d'aquesta edició de Supervivientes - Telecinco
Aquest és el primer expulsat d’aquesta edició de Supervivientes | Telecinco

I quins concursants s’enfrontaran a la decisió de l’audiència la pròxima setmana? Les nominacions han estat un drama, ja que hi ha hagut un parell de concursants que s’han posat a plorar perquè deien que no volien nominar ningú. Deixant de banda el moment lacrimogen, però, finalment han estat Diego, Sergio, Artur i Gema Aldón els escollits. El líder, en canvi, serà Manuel Cortés una altra setmana.

Els primers nominats de l'edició - Telecinco
Els primers nominats de l’edició | Telecinco

L’audiència a Espanya ha estat molt bona per aquesta gala, que ha obtingut un 17,7% de share. La cadena continuarà explotant el concurs, un dels preferits clarament dels seus teleespectadors.

Més notícies
Bosco, sancionat per una pirueta - Telecinco
Sanció a ‘Supervivientes’ per un salt des de l’helicòpter molt perillós
Notícia: Sanció a ‘Supervivientes’ per un salt des de l’helicòpter molt perillós
Comparteix
Castiguen un dels concursants per haver fet cas omís a les normes i haver fet una pirueta prohibida
Telecinco punxa en l'estrena de 'Supervivientes'
‘Supervivientes’, un fiasco d’audiència: la pitjor estrena de la història
Notícia: ‘Supervivientes’, un fiasco d’audiència: la pitjor estrena de la història
Comparteix
Telecinco ha perdut sis punts respecte a l'any passat, sobretot per culpa de la batalla contra el futbol a TVE
Patricia Donoso confessa que ha estat a presó i explica per què - Cuatro
Una concursant de ‘Supervivientes’ treu a la llum que ha estat a presó
Notícia: Una concursant de ‘Supervivientes’ treu a la llum que ha estat a presó
Comparteix
Patricia Donoso revela que van anar 50 policies a casa seva per detenir-la
Quins famosos hi haurà a 'Supervivientes'? - Telecinco
‘Supervivientes’ presenta els concursants de la nova edició
Notícia: ‘Supervivientes’ presenta els concursants de la nova edició
Comparteix
Telecinco ha publicat la llista amb els primers famosos que han acceptat marxar cap a Hondures

Comparteix

Icona de pantalla completa