Lorena Castell s’ha enfrontat a les preguntes enverinades de David Broncano, que l’ha convidat a La resistencia aquest dimecres. La presentadora catalana mai no té pèls a la llengua, però en aquesta ocasió s’ha estalviat haver de donar detalls sobre la vida íntima i els diners que té al banc. A canvi, ha hagut de respondre un dels interrogatoris més estranys que s’han fet en aquest programa. I per què ho diem, això? En publicar-se el vídeo que demostra que han volgut saber amb quin embotit s’identifica la de Barcelona: “Si haguessis de ser un embotit, quin series?”, s’ha sentit a plató.

Ella, lluny d’acovardir-se i dir qualsevol cosa, ha seguit el joc al seu company de professió. En un primer moment, ha dit que sempre s’ha vist “molt ibèrica” i que, per aquest motiu, diria el pernil salat. Aquesta resposta no ha fet el pes a David Broncano, que li ha dit que no val perquè el pernil no està embotit en res. Ella, llavors, ha tret pit del producte del país: “Doncs ja que soc catalana, diria que seria una llonganissa“.

David Broncano entrevista Lorena Castell a La resistencia - Movistar+
David Broncano entrevista Lorena Castell a La resistencia | Movistar+

Lorena Castell, en blanc quan li han preguntat la diferència entre llonganissa i botifarra

Aquesta conversa ha fet molta gràcia al presentador i ha volgut estirar el xiclet. Com? Doncs, per exemple, preguntant a la seva convidada si sap quina diferència hi ha entre una llonganissa i una botifarra. La Lorena Castell ha reconegut que aquí l’havia enxampat perquè no sabia respondre: “Sí que hi ha diferència entre elles, no?”.

Ha hagut de ser un dona del públic qui resolgués el dubte, tot just després de dir que és de Salou. Aquesta informació ha motivat una petita conversa en català amb la Lorena, que li deia que ella estiuejava a Cambrils i que, per tant, no li quedava tan lluny. El presentador ha tallat aquesta estona de català amb una broma: “Estan parlant en èlfic, com ja sabeu“.

I què ha dit la dona sobre el tema dels embotits? Ella ha explicat que la principal diferència entre botifarra i llonganissa és que la botifarra pot ser blanca i negra i que correspon a un tipus d’embotit: “En canvi, la llonganissa, és com diríeu aquí la salchicha de pagès“. Però això no acabava de convèncer el Broncano: “Això de salchicha de pagès no s’ha dit aquí mai”. “Salchicha de carnicero?”, insistia l’altra. I la Lorena Castell, a la seva: “Llavors soc botifarra i així puc escollir entre blanca i negra“.

La pregunta sobre l'embotit ha generat molts comentaris - Movistar+
La pregunta sobre l’embotit ha generat molts comentaris | Movistar+

El presentador ha buscat a Google la resposta a la seva pregunta i, allà, deien que la botifarra només du sal i pebre i és més magra mentre que la llonganissa pot dur més condiments i és més greixosa. Tota una conversa esperpèntica que ha fet gràcia a la xarxa, que han publicat fotografies dels dos embotits perquè la gent vegi gràficament com són cadascun d’ells.

Més notícies
Notícia: Lorena Castell sorprèn en reconèixer que es comunica amb l’àvia morta
Comparteix
La tertuliana també ha confessat on va conèixer la seva parella actual
Notícia: Lorena Castell a ‘La Resistencia’: accident amb un patinet, diners i sexe
Comparteix
La presentadora se sincera i respon les preguntes clàssiques de David Broncano
Notícia: Lorena Castell guanya ‘Masterchef Celebrity’ amb tres plats magnífics
Comparteix
La tertuliana barcelonina s'ha endut el premi inesperadament, ja que ningú no apostava per ella quan va començar el concurs
Notícia: Lorena Castell, sense filtre: parelles, sexe esporàdic i flirteig online
Comparteix
La tertuliana catalana se sincera sobre la seva vida personal en una entrevista molt sorprenent

Comparteix

Icona de pantalla completa