El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La presentadora Tania Llasera explica com l’ha ajudat la teràpia: “M’afectava moltíssim”
  • CA

Tania Llasera acaba de publicar un nou llibre, La vida a mordiscos. En aquesta publicació, la presentadora de Mediaset barreja el típic llibre de cuina amb confessions sobre el seu complicat viatge cap a la fama. Un projecte innovador que ha cridat molt l’atenció i que s’ha esgotat en poques hores. Per tal de seguir-lo promocionant, la basca ha concedit una entrevista molt sincera a El Mundo.

“Aquest és el secret del meu èxit, que tinc dies dolents i ho dic obertament. M’ha costat arribar a ser així de natural, per això. Tinc moltes hores de teràpia en un divan. La popularitat m’ha fet desenvolupar agorafòbia. Hi ha un punt en el qual no saps per què se t’apropa la gent, si és perquè volen alguna cosa o perquè estan interessats. Vaig portar molt malament la cúspide de la meva fama. En la meva petita escala, aquest nivell de popularitat em va afectar moltíssim. Finalment vaig aconseguir girar la truita i ara m’és igual el que pensin els altres”, reconeix.

Una teràpia que l’ha ajudat a estimar-se més i a no deixar-se influir per ningú. Un dels temes pel qual més l’han criticat? Pels seus canvis de pes: “Vaig tenir un canvi físic que va provocar que patís assetjament per part dels mitjans i de la societat. Vaig ser de les poques que va dir que no canviaria, que jo em veia bé i que estava sana. Allà va començar el meu canvi. No negaré que he tingut una relació complicada amb el menjar. Crec que vaig ser menjadora compulsiva i que matava l’ansietat amb el menjar”.

També és sincera pel que fa a la maternitat, el que li ha generat molts problemes: “Abans de ser mare dius tot el que faràs o no… i després t’adones que fas el que pots. La naturalitat està en equivocar-se i jo prefereixo estar perfecta i impertèrrita perquè em sembla poc sa. Estic acostumada a què critiquin la meva manera de criar, però el que em molesta és que diguin coses dels meus fills. Ara, però, em trobo en el meu millor moment i no deixaré que els detractors canviïn la meva manera de ser”.

Una presentadora i influencer sincera i transparent, encara que la deixin verda per ser-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa