Tamara Gorro, abatuda per la recaiguda de la seva “princesa”: “Torna a tenir càncer i és greu”

La filla dels millors amics de la 'influencer' ha patit una recaiguda en la lluita contra el càncer amb només vuit anys

Tamara Gorro i Ezequiel Garay es troben a Barcelona per un motiu molt desagradable. La presentadora ha trencat el cor dels seus seguidors en anunciar que la seva “princesa” ha recaigut en el càncer. Però de qui es tracta? Va ser el 2018 quan va fer públic que Valeria, la filla d’uns amics molt propers, patia càncer amb només cinc anys. Des de llavors ha anat informant sobre les novetats, el que feia que confirmés que la petita havia superat la malaltia fa uns mesos. El problema? Que desgraciadament Valeria ha patit una recaiguda en la lluita contra el càncer.

“La muntanya russa de la vida ha tornat a caure i ha tingut una gran baixada. La princesa ha tingut una recaiguda greu i està dèbil. La seva família és a Barcelona i està a l’Hospital Sant Joan de Déu. Estem encantats amb els tractaments i no puc començar a anomenar a cadascun dels professionals que fan que la vida d’aquests petits sigui el millor possible dins del malson que estan vivint”, aplaudeix Gorro.

La influencer i el seu marit s’han traslladat fins allà per donar suport als seus amics: “Estem fent el mateix que faríeu vosaltres si uns amics es trobessin en aquesta situació, els donem forces i energia”.

Molt afectada, Tamara Gorro ha aprofitat per demanar que es financi la investigació contra el càncer: “És una malaltia que s’està emportant cada dia a moltíssimes persones”.

Nou comentari