El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sophie Turner i Joe Jonas esperen el seu primer fill
  • CA

Joe Jonas Sophie Turner estan esperant el seu primer fill. Així ho confirmen mitjans nord-americans, que treuen la notícia a la llum abans que la parella s’hagi pronunciat al respecte. L’intèrpret de Sansa Stark a ‘Joc de Trons’ estaria embarassada per primer cop, tal com han revelat fonts properes: “Fins ara ho estaven intentant mantenir en secret, però els seus amics i la família estan molt emocionats”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Una publicación compartida de Sophie Turner (@sophiet) el

La parella es va casar el maig del 2019, una cerimònia a Las Vegas que va fer les delícies dels seus seguidors. Una bona notícia que arriba quan ambdós es troben en un moment professional molt dolç. L’actriu, de 23 anys, va actuar l’any passat a l’última pel·lícula de la saga X-Men, mentre que el seu marit, de 30 anys, ha tornat al grup ‘Jonas Brothers’ per rellançar la carrera musical que el va llançar a la fama a ell i als seus germans. 

Joe Jonas i Sophie Turner Europa Press

Joe Jonas i Sophie Turner / Europa Press

Van començar a sortir el 2016, poc després que uns amics en comú els presentessin. Es van comprometre l’any següent i la boda no va arribar fins al 2019, quan van segellar un amor que ara els portaria a formar una família. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa