Tens enfrontament en directe i retrets a Sonsoles Ónega: “M’he sentit insultat per aquesta ignorant”

Aquest dimarts Ya es mediodía va entrevistar Manuel Reyes, un cambrer de 28 anys que ha decidit publicar fotografies amb poca roba a OnlyFans per aconseguir una mica de diners extres. Només va parlar amb la presentadora tres minuts, però va marxar amb molt mal sabor de boca. Sonsoles Ónega va deixar caure un comentari enmig de la conversa que va enfadar molt a l’entrevistat: “A mi és que això dels diners fàcils no m’acaba d’agradar. Aquesta feina no es pot comparar amb una plataforma de creació audiovisual, per començar”.

Poc després, el jove publicava un vídeo a la xarxa en el qual carrega sense miraments contra la presentadora: “Des d’un primer moment vaig notar com anava posant ganyotes, com intentava devaluar la meva feina. No està interessada, això va quedar clar. Jo he contestat en tot moment amb educació, però per part de la presentadora aquesta ha estat absent. En aquell moment estava nerviós i no vaig saber reaccionar. Estimada, els diners fàcils no existeixen. Potser és més fàcil que et maquillin i hagis de llegir a un teleprompter tot el que has de dir. Darrere del que guanyo hi ha molta feina com perquè em diguis que són diners fàcils”.

Enfadat i indignat amb l’actitud de Sonsoles, continua amb la crítica: “Em cansen els prejudicis i em cansa haver de suportar això. M’he sentit humiliat públicament per una ignorant que ni tan sols ha tingut el mínim interès per saber de què anava a parlar. No em truqueu perquè expliqui alguna cosa si no teniu cap interès. No tinc obligació de passar per això i d’estar ara a casa sentint-me malament i com si valgués una merda. Jo he treballat molt tota la meva vida. Jo ho faig per necessitat, no per vici. Jo faig contingut per a adults bo. Si la gent se subscriu i s’hi queda serà per alguna cosa”.

Polèmica entrevista a Ya es mediodía / Telecinco

“Tinc la sensació que he concedit l’entrevista per res, només perquè es devaluï la meva feina. M’he sentit insultat“, prosseguia. Un atac sense precedents contra Sonsoles Ónega, que haurà de contestar aquest migdia en directe.

Nou comentari