El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dues estrelles de Telecinco, als jutjats després d’una discussió desmesurada
  • CA

El pas de Sofía Cristo per Secret Story, el nou reality de Telecinco, va ser breu però molt intens. La filla de Bárbara Rey no va entrar en el seu millor moment i això va provocar que perdés els nervis i ataqués un dels companys. Ho ha confessat ara que l’han expulsat: “He passat per un moment de catarsi total i m’ha costat molt poder remuntar. En el programa vaig treure a la llum per primer cop que havia patit una agressió sexual i allò era molt complicat. El problema principal era que quan vaig entrar a la casa encara estava consumint drogues. Menys mal que em van fer fora només tres setmanes després, perquè gairebé m’explota el cap”.

Aquest diumenge s’ha retrobat a plató amb Miguel Frigenti, el concursant amb qui més va discutir-se durant el programa. Ara l’han expulsat a ell, el que ha permès que es veiessin les cares en directe. El resultat? Una esbroncada molt incòmoda que podria acabar enfrontant-los en els jutjats. Tot començava amb una crítica de Sofía: “No t’hauria obert ni tan sols la porta. Ha estat molt despietat com has parlat dels teus companys. A mi no m’importa que em fessin fora per la “brutal pallissa” que et vaig donar”, deia irònicament. El Miguel, molt enfadat, retornava l’atac: “Qui va marxar per la porta del darrere vas ser tu. Et poses a donar lliçons de moral quan tu no fas autocrítica. No has sabut controlar-te durant el concurs i la gent ho ha pogut veure, que em vas clavar les ungles i després em vas llançar una ampolla d’aigua al cap”.

Sofía Cristo, en un moment complicat del concurs / Telecinco

Aquella acusació va acabar d’encendre al presentador, que va esclatar: “Miguel, Sofía no et va donar cap cop amb cap ampolla. No vull que menteixis”. I d’aquí, a l’amenaça de Sofía per defensar-se: “Saps què faré? Et demandaré, Miguel, perquè has mentit. Es pot demostrar que has mentit, la productora ho pot demostrar. Acabes de mentir i de difamar. Ets el primer que no hauries d’estar aquí assegut amb tot el que has fet. T’acabes de retractar. I tu et queixes que has patit assetjament escolar de petit? Hi ha gent que quan viu un trauma així, ho supera i aprofita per ajudar altres persones. Tu el que fas és que aprofites el trauma que has viscut per fer mal a altres persones”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa