El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofía Cristo, expulsada de ‘Secret Story’ per agredir un company
  • CA

Sofía Cristo ha estat expulsada disciplinàriament de Secret Story per haver pegat un company. La filla de Bárbara Rey havia estat protagonista del reality en sincerar-se sobre alguns episodis molt durs de la seva vida, concretament els abusos sexuals que va patir quan només tenia 5 anys. En l’últim programa ha acaparat tota l’atenció per la fortíssima discussió que ha mantingut amb Miguel Frigenti, a qui deia de tot de males maneres amb insults i unes empentes que han forçat la direcció del reality a fer-la fora.

Tot començava amb unes imatges de Miguel i Cristina Porta en les que se’ls sentia intentant fer un pacte per no sortir nominats. Sofía Cristo, en veure-ho, carregava contra Miguel per fer aquest tipus d’estratègia i de trampa quan ell sempre havia dit que mai no ho faria. Enmig de la discussió, el reporter es tapava les oïdes per no sentir-la i això enfadava encara més a Sofía Cristo. Molt alterada, l’agafava dels canells perquè la mirés a la cara i l’empenyia cap al sofà: “Has fet trampes de merda, de brut, de mala persona i de malparit“. Tots els companys la miraven estranyats, conscients que amb aquella empenta s’havia guanyat un càstig segur. Ella, però, no se’n penedia: “Sé que em fareu fora, però prefereixo marxar a quedar-me aquí amb una persona com ell”.

Poc després, Carlos Sobera li comunicava a Sofía que hauria d’abandonar el concurs: “Hi ha coses que suposen traspassar la línia. L’organització no té més remei que expulsar-te”. Ella, com dèiem, acceptava la decisió i no es lamentava: “No vull formar part d’això amb una mala persona com ell. No sabia que era tan dolent. He intentat empatitzar i intervenir, però no es pot. Jo em reitero en tot el que he dit”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa