El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofía Cristo revela que va patir abusos sexuals quan tenia 5 anys
  • CA

Sofía Cristo és una de les concursants de Secret Story, el nou reality de Telecinco. La filla de Bárbara Rey s’ha enfrontat a una de les proves més dures, en les que els hi demanen que se sincerin sobre els episodis més durs de la seva vida. Ella tenia on escollir, tenint en compte els problemes amb el pare i la seva addicció a les drogues. Finalment, sorprenia en revelar un episodi que no havia explicat mai ni tan sols a la seva mare: “Vaig patir abusos sexuals quan tenia cinc anys. Estàvem a la casa de La Moraleja, va entrar aquesta persona al menjador i vaig patir allà abusos sexuals. Això només ho saben alguns dels meus amics més íntims… Ni tan sols li havia dit a la meva mare, que s’ha d’estar assabentant ara”. Bárbara Rey començava a plorar desconsolada i patia un atac d’ansietat en directe: “La meva nena… Com no em vaig adonar? Ho sento tant”, repetia sense parar.

La DJ donava més detalls: “No puc dir de qui vaig patir aquests abusos… Jo no entenia què era allò fins que no em vaig començar a relacionar. Només ho saben tres amics i el meu terapeuta. Jo no era conscient que allò podria afectar-me tat fins que vaig ser més gran. Mai no li he explicat a la meva mare o al meu germà perquè és una persona molt propera a nosaltres… Vull deixar clar, però, que no era el meu pare”. Després del seu testimoni, el presentador Carlos Sobera aprofitava per fer un al·legat molt aplaudit: “El que estàs explicant és molt greu, Sofía. Això no estava preparat i aquest no era un secret amb el que vinguessis a jugar. L’única cosa que podem fer és agrair-te aquest exercici de sinceritat i honestedat”.

Bárbara Rey plora en directe pel testimoni de la filla / Telecinco

A més a més, Sofía Cristo també va recordar els mals moments que va viure per culpa del seu pare: “Recordo tenir molta por perquè pensàvem que el meu pare mataria la meva mare. I ho sento, però havia d’explicar-ho. No tot ha estat de color rosa i per mi va ser un alleugeriment quan em va dir que aniria a viure amb la meva mare. I sobre la meva addicció a les drogues, només diré que vaig acceptar anar a Supervivientes per veure fins a quin punt depenia d’elles. Ara estic ajudant a gent amb problemes de drogues i he aconseguit el que el meu pare mai no va fer”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa