El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El germà de Sofía Cristo vol justícia: “Mataria l’home que va abusar d’ella”
  • CA

Sofía Cristo, coneguda per ser filla d’Ángel Cristo i Bárbara Rey, ha estat notícia aquesta setmana per la confessió colpidora que ha fet a Secret Story. La jove reconeixia per primer cop haver estat víctima d’abusos sexuals quan només tenia cinc anys, el que no havia explicat mai ni tan sols a la seva mare. No va voler revelar la identitat de la persona que li va fer, però ha deixat caure que era una persona “molt propera a la família”. Davant d’aquesta revelació, la mare trencava a plorar en directe i el germà decidia trencar el seu silenci i parlar del tema en una entrevista a Lecturas que avui publiquen en portada.

El germà de Sofía Cristo parla de l’abús sexual que va patir quan era petita / Lecturas

Ángel Cristo Jr. parla per primer cop amb la premsa per defensar la seva germana i enviar un missatge a l’home que va abusar d’ella: “El mataria“. Vol saber qui la va fer patir d’aquesta manera quan era tan petita i demana justícia per a ella: “Vull saber qui va ser i això no quedarà així. Em va fer sentir molta tristesa… Hauria d’haver-la protegit, però no em vaig assabentar de res”, es lamenta. Ell és pare d’una nena de quatre anys, el que fa que l’afecti encara més imaginar-se la germana patint una bestialitat així amb aquesta edat: “Em fa un fàstic! La meva germana l’ha de denunciar“.

En una conversa molt sincera, el jove parla de la dura infància que van viure per culpa dels maltractaments del pare cap a la seva mare; uns records dolorosos que l’uneixen encara més a Sofía. Explica que els dos van ser testimoni de baralles horribles entre els seus pares, el que va provocar que sentissin pànic cap al seu pare. A més a més, tampoc no ajudava veure’ls a televisió dedicant-se insults molt greus. Tota aquesta situació va motivar Sofía a sortir de nit des de jove i a tenir amistats perilloses: “He arribat a amenaçar a amics seus perquè no l’incitessin a drogar-se… Sortia amb els pitjors”. Afortunadament, Sofía va poder sortir d’aquell món i ara ajuda altres joves a deixar les drogues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa