El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofía Cristo confessa els seus traumes després de patir abusos sexuals quan era petita: “Recordo tots els detalls”
  • CA

Sofía Cristo va confessar fa unes setmanes al programa ‘Secret Story’ que va patir abusos sexuals quan tenia 5 anys, i que havien estat per una persona molt propera a la família. Ara, després de la seva expulsió disciplinària del programa, la filla d’Ángel Cristo i Bárbara Rey ha donat una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’ on s’ha pogut explicar millor i amb més temps. “Recordo a la persona com si l’estigués veient ara mateix i també recordo les seves mans”, ha començat recordant.

“Recordo a la perfecció els detalls. M’han perseguit i marcat tota la meva vida”, ha confessat Sofía Cristo a Jorge Javier Vázquez deixant clar que “va ser una cosa puntual” i que tampoc ho denunciarà. “Si dic la persona faré moltíssim mal a la meva família i és innecessari... La persona que va abusar de mi està en un lloc que no pot fer mal”, ha explicat. Sofía Cristo també ha parlat dels traumes que li han quedat després d’aquest terrible episodi que va viure amb només 5 anys.

Sofía Cristo i Bárbara Rey | Instagram Bárbara Rey
Sofía Cristo i Bárbara Rey | Instagram Bárbara Rey

“Jo sempre he parlat obertament de la meva bisexualitat, m’encanten els homes, però amb ells tinc més obstacles. Mai m’enganxo emocionalment, hi ha alguna cosa que em posa un fre alhora d’estar amb un noi. Sí, tot això m’ha impedit tenir relacions normals amb homes”, ha explicat molt sincera.

Ara, Sofía Cristo ha confessat que se sent renovada: “És una cosa que no la començo a tractar fins fa pocs anys, no pensava que tenia aquesta necessitat tan imperiosa. Els dos següents dies vaig sentir com si m’haguessin donat una pallissa“, ha dit Sofía Cristo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa