El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero i el nou xicot, maleducats amb la premsa en la primera aparició junts
  • CA

Els reporters de les revistes del cor van embogir amb l’anunci del divorci d’Iker Casillas i Sara Carbonero, moment en el que van començar a perseguir-los per saber com estaven. L’expectació mediàtica va accentuar-se encara més en filtrar-se, poc després, que la cantant tornava a estar enamorada. L’afortunat? El cantant Kiki Morente, fill del mític cantant i germà d’Estrella Morente. Des del principi han intentat mantenir-se lluny dels focus i encara no han parlat sobre el tema amb la premsa. De fet, ni tan sols han publicat cap fotografia junts a Instagram. Ara bé, sembla que a poc a poc la cosa es va oficialitzant. I és que aquesta nit s’han deixat veure junts en públic per primer cop.

El jove oferia un concert a Sanlúcar de Barrameda, una actuació a la que Sara acudia d’espectadora amb un grup d’amigues. Diversos testimonis la situen a primera fila, cantant i gaudint de valent com una gran fan. Amb aquest gest confirmen que hi ha alguna cosa entre ells, encara que haurien fet l’impossible per evitar que els fotògrafs aconseguissin cap imatge dels dos junts. Europa Press explica, de fet, que l’organització de l’esdeveniment hauria “convidat amablement” a la premsa a abandonar el recinte abans que Kiki sortís a l’escenari. Quan va acabar el concert, Sara i Kiki haurien abandonat el recinte per la porta de darrere envoltats de molts membres de seguretat. Ella hauria entrat en un cotxe i, tot seguit, el cantant hauria agafat un altre amb el mateix hotel com a destí segons aventura el mitjà. Un gest maleducat amb la premsa, que esperava les primeres imatges de la parella junts.

Sara Carbonero, captada pels fotògrafs / Europa Press

Un debut com a parella una mica accidentat en el que ambdós haurien evitat deixar-se fotografiar junts quan ja fa tres mesos que surten. Qui sí que va parlar al respecte va ser la germana de Kiki, Estrella Morente, que va dir que no opinaria de la vida amorosa del germà poc abans de deixar anar un “Visca l’alegria i visca l’amor“. Tota una declaració d’intencions que deixa clar que Kiki i Sara estan d’allò més bé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa