El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren els escandalosos sous dels col·laboradors de ‘Sálvame’
  • CA

Sálvame‘ ha aconseguit fer història a televisió. Els directius de la cadena mai no haurien imaginat que un programa del cor així seria líder d’audiència indiscutible més d’una dècada després de la seva estrena. Cinc hores diàries de programa, més un especial divendres a la nit i un altre els dissabtes. Més de trenta hores en directe a la setmana que no cansen l’audiència, més aviat tot el contrari. Els col·laboradors de l’espai s’han convertit en autèntiques celebritats. Generen una gran quantitat de diners a Telecinco, però quant cobren per aquesta feina?

El portal ‘Cotilleo‘ escriu avui un article en el qual destapa quants diners s’emporten per programa. No cobren un sou fix al mes, sinó que cobren per programa. Qui més guanya? Kiko Hernández, que s’endú 1.400 € per cada tarda treballada. Tenint en compte que també és col·laborador habitual del ‘Deluxe’, estem parlant que en un mes podria arribar a guanyar 20.000 €. En tot un any? Pràcticament 250.000 €.

Kiko Hernández a 'Sálvame' Telecinco

Kiko Hernández a ‘Sálvame’ / Telecinco

La següent a la llista dels millor pagats és Belén Esteban. La princesa del pueblo s’embutxacaria ni més ni menys que 1.100 € per programa. A més a més s’ha de sumar el que guanyi en el ‘Deluxe’, les diferents campanyes de publicitat que fa a Instagram i les exclusives a les diferents revistes.

Belén Esteban, enfadada Telecinco

Belén Esteban / Telecinco

Per darrere queden Mila Ximénez, amb 1.000 € per tarda, i Lydia Lozano, 950 € per cada entrega. 

Lydia Lozano i Mila Ximénez a 'Sálvame' Telecinco

Lydia Lozano i Mila Ximénez a ‘Sálvame’ / Telecinco

Una autèntica barbaritat que expliquen amb els diners que generen, però que deixa igualment amb la boca oberta. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa